Ευρωπαϊκό εβραϊκό συνέδριο: Παραμύθια λέμε για την Χρυσή Αυγή - Καμία αντισημιτική επίθεση στην Ελλάδα!


Γράφει ο Αντίοχος
Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC) Δρ. Μοσέ Κάντορ, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που έγινε το 2013 σχετικά με τον Αντισημιτισμό και το Ρατσισμό, η οποία εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο. Ο αρχισιωνιστής της Ευρώπης υποστήριξε  ...

πως «Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, οι Εβραίοι δεν αισθάνονται ασφαλείς και σχεδόν ο μισός εβραϊκός πληθυσμός φοβάται ότι μπορεί να δεχθεί φραστική ή σωματική επίθεση σε δημόσιο χώρο λόγω θρησκεύματος. Επίσης, το 25% των Εβραίων αποφεύγουν να επισκέπτονται χώρους εβραϊκού ενδιαφέροντος και να φορούν σύμβολα που προσδιορίζουν το θρήσκευμά τους επειδή φοβούνται τον αντισημιτισμό. Οι Εβραίοι που ζουν σε χώρες της Ευρώπης αισθάνονται ανασφάλεια και δεν είναι ευπρόσδεκτοι, ύστερα από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά την εν λόγω έρευνα. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι έχει αυξηθεί η σφοδρότητα και η βαναυσότητα των αντισημιτικών επιθέσεων και πως αυξάνεται ο αριθμός και το είδος των βίαιων επιθέσεων εναντίον Εβραίων και εβραϊκών ιδρυμάτων».
Σε ποιες, όμως, χώρες της Ευρώπης έχουν γίνει επιθέσεις κατά εβραίων; Μήπως έχουν γίνει και στην Ελλάδα, όπως γενικώς και αορίστως υποστηρίζουν διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις και διάφορα… παρακλάδια τους, ντόπια και ξένα, χρεώνοντάς τες στην Χρυσή Αυγή; Ας δούμε τι λένε τα επίσημα στοιχεία της έρευνας των ίδιων των εβραίων και όχι το τι λένε τα παπαγαλάκια της συμφοράς:
«Κατά τη διάρκεια του 2013 κατεγράφησαν 554 περιστατικά βίαιων αντισημιτικών ενεργειών, οι οποίες διεπράχθησαν με τη χρήση ή μη όπλων, με εμπρησμούς, βανδαλισμούς χώρων εβραϊκού ενδιαφέροντος και απειλές κατά ατόμων.Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας τα περισσότερα περιστατικά βίας έχουν καταγραφεί στη Γαλλία και ανέρχονται σε 116. Τα περιστατικά βίας που καταγράφηκαν παγκοσμίως το 2013 σε σύγκριση με το 2012 είναι: στο Ηνωμένο Βασίλειο 95 έναντι 84, στον Καναδά 83 έναντι 74, στη Γερμανία 36 έναντι 23, στην Ουκρανία 23 έναντι 15, στη Ρωσία 15 έναντι 11 και στην Ουγγαρία 14 έναντι 12.
Από την έρευνα προκύπτει πως σε κάποια μέρη της Ευρώπης, οι Εβραίοι είναι η περισσότερο στοχοποιημένη μειονότητα σε σχέση με το συνολικό πληθυσμό της χώρας. Για παράδειγμα στη Γαλλία, ο εβραϊκός πληθυσμός είναι περίπου το 1% του συνολικού, ενώ το 40% των ρατσιστικών επιθέσεων το 2013 έγιναν κατά Εβραίων».

Άρα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ επίθεση δεν έχει στην Ελλάδα! Τότε, γιατί σκούζουν οι σιωνιστές για την Χρυσή Αυγή; Προφανώς, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις!

(ΥΓ): Και ποιοι είναι οι δράστες των λεγόμενων «αντισημιτικών» επιθέσεων – βάσει αυτών που έχουν συλληφθεί; Ο αρχισιωνιστής απέφυγε να τους κατονομάσει. Μήπως είναι –στη συντριπτική τους πλειοψηφία- μουσουλμάνοι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες»;


Εθνικισμός.net