Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Η ιστορική πανωλεθρία του Αντώνη Σαμαρά


Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μέσα από την στήλη του στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» κατακεραυνώνει τον Αντώνη Σαμαρά για την ιστορική ήττα που υπέστη στις 18 Μαΐου, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς Νεοδημοκράτες.
Κανένας σοβαρός και νοήμων οπαδός ή έστω και φίλος της παράταξης που πατροπαράδοτα αγκαλιάζει τις αξίες μιας κοινωνίας ιδεολογικών προστατευμάτων της οικογένειας και της ορθόδοξης  θρησκείας δεν μπορεί να χαίρεται από τον όλεθρο της....


Είναι πείσμα και μια παρέα τραμπαλίζει ανάμεσα στο κενό του μυαλό και την απειρία που είχε, προσέβαλαν μέγιστα τους Νεοδημοκράτες. Είτε αρέσει σε μερικούς είτε δεν αρέσει ο πατριωτικός ιδεολογισμός είναι το μονοπάτι που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε ανάταξη και ανάσταση.
Η «βάση» που ακουμπάνε οι πύρινες λόγχες των πολεμιστών αυτού του μετώπου δυστυχώς συνθλίβει επειδή κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν τον δήμο Αθηναίων σε καλοκαιρινή πασαρέλα με θαμώνες της Ψαρού και να κάνουν την περιφέρεια Αττικής δεκάποντη μοδάτη μοκέτα των Βρυξελών. Δείτε όμως τι συμβαίνει όταν ο πατριωτικός ιδεαλισμός αυτοεπιβιώνει.
Αυτή είναι και η διαφορά από όλους τους άλλους. Είναι ο φοίνικας που αναπτερώνει και ξαναζεί από τις στάχτες του. Η αυτοσυντήρηση της χαμένης παράταξης που βρίσκεται πλέον στα όρια της απόλυτης εξαφάνισης, αναζήτησε και βρήκε λυτρωτική δίοδο. Ό,τι και να πουν κάποιοι για κάποιους άλλους είναι προφανές και ακούγεται βερεσέ.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ ολοκλήρωσαν την Κυριακή το βράδυ τον κύκλο της ύπαρξης τους. Βιώνουν πλέον την ολοκληρωτική απαξίωση τους.
Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρέπει να βρίσκεται στη φυλακή. Φυσικά ούτε κανένας άλλος εκτός του δολοφόνου. Αυτό ντύθηκε περίτρανα και με το χρυσοκέντητο κουστούμι της Δημοκρατίας που είναι οι εκλογές.