Ο τουρκικός κίνδυνος ανατέλλει στην Θράκη και οι πολιτικάντηδες ασχολούνται με την άνοδο της Χρυσής Αυγής


Ένα εξαιρετικό επικίνδυνο γεωπολιτικό παίγνιο διεξήχθη χθες το βράδυ με την άδεια του Αρείου Πάγου και την απόδοση της, εδώ και δεκαετίες, αγαστής συνεργασίας των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου με το τουρκικό προξενείο. Οι τουρκόφρονες – πράκτορες της Άγκυρας όχι μόνο αφέθηκαν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο, παρά τις σαφείς αντιρρήσεις του νόμου, και να μεταφέρει με λεωφορεία ψηφοφόρους απευθείας από την τουρκία, αλλά τους επετράπη και η ...
 
συνεχής προπαγάνδα και η τρομοκρατία εναντίον των ψηφοφόρων.
Το τουρκικό κόμμα κατέγραψε ανησυχητικά ποσοστά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα από την τουρκία σε μελλοντικές διπλωματικές συγκρούσεις με φόντο την Θράκη μας. Παρόλη τη ζοφερή εικόνα που εμφάνισαν οι εκλογές στην Ροδόπη και στην Ξάνθη ουδείς από τους πολιτικάντηδες δείχνει να ασχολείται με αυτό το φλέγον εθνικό ζήτημα. Το μονοπώλιο της «ανησυχίας» σου συγκεντρώνει η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Λυσσομανούν από εχθές το βράδυ οι καθεστωτικοί πολέμιοι του Λαϊκού Εθνικισμού, αγνοώντας ή μάλλον αδιαφορώντας για την εθνική καταστροφή που θα επιδιώξει αμέσως μετά η τουρκία. Το μόνο τους ενδιαφέρον είναι η άνοδος του Εθνικισμού που συνεπάγεται τον θάνατο της κλεπτοκρατίας. Ο κίνδυνος του ακρωτηριασμού της Ελλάδος δεν είναι τίποτα, γι’ αυτούς, εμπρός στην μάσα και στην χάψα που απειλεί η Χρυσή Αυγή.
Ενδεικτικές του κινδύνου είναι οι δηλώσεις Αμπντουλαλίχ Ντεντέ, αμέσως μετά τις εκλογές: «Το κόμμα DEB σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα βγαίνει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Η μειονότητα μας με ισχυρό τρόπο λέει προς την ελληνική κυβέρνηση. ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ. Με το καλό».
Πάλι καλά να λένε που τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι εξαιρετικά υψηλά στον Έβρο, γεγονός που αποτελεί τις Θερμοπύλες που φυλάττει μόνο η Χρυσή Αυγή ενάντια στον τουρκικό επεκτατισμό.