Η Ελλάδα θα νικήσει, αλλά για να νικήσει, πρέπει να φύγει ένα σάπιο και αμαρτωλό καθεστώς


της Ιουλίας Τσολιάκου, Υποψηφίας Ευρωβουλευτού με την Χρυσή Αυγή
Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη ο γενναίος καθορίζεται με βάση τον ανθρώπινο φόβο και το ανθρώπινο θάρρος δηλαδή αν κάποιος δείχνει θάρρος εκεί που οι περισσότεροι ή όλοι φοβούνται, είναι τότε γενναίος. Γιατί δεν είναι γενναίος ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα. [….]"Τότε και οι πέτρες και τα άλλα άψυχα θα ήταν γενναία. Είναι αναγκαίο να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο, παρά το ότι ...

νιώθει τον φόβο διαφορετικά, αν τον αντιμετωπίζει χωρίς να νιώθει φόβο, δεν είναι γενναίος."
Με αφορμή τον ορισμό αυτόν θα ήθελα να σταθώ σε κάποιες ιστορικές φράσεις που έχουν σημαδέψει την Ελληνική ιστορία και δείχνουν το μεγαλείο και την γενναιότητα που διακατέχει το Ελληνικό Έθνος. Το 480 π.Χ ο Λεωνίδας βασιλιάς της Σπάρτης είπε την ιστορική φράση «Μολών Λαβέ» η οποία δόθηκε σε απάντηση  στο βασιλιά των Περσών Ξέρξη, όταν αυτός ζήτησε την παράδοση των όπλων των αμυνομένων Ελλήνων στο στενό των Θερμοπυλών και έτσι ξεκίνησε η ιστορικότερη μάχη όλων των εποχών, η μάχη των Θερμοπυλών. Κάποιους αιώνες αργότερα το 1453 μ.Χ. ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο τελευταίος βασιλιάς της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, έδωσε την εξής απάντηση στον Μωάμεθ Β΄ όταν του ζήτησε να παραδώσει την Πόλη και να αποχωρήσει σώος,  «Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν» (Το να σου παραδώσουμε την πόλη, δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό μου ούτε άλλου από τους κατοικούντες σε αυτή· γιατί απόφαση όλων μας είναι να πέσουμε, αμυνόμενοι, με τη θέλησή μας και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας).
Ο τρόπος αντιμετώπισης του εχθρού και στις δυο περιπτώσεις δείχνει την γενναιότητα, την ανδρεία και το μεγαλείο της ψυχής, δεν ξεπούλησαν και δεν παρέδωσαν αμαχητί την Πατρίδα τους, δεν στάθηκαν στο αξίωμά τους, όπως θα έκαναν στις μέρες μας πολύ από τους «ἄρχοντες» αλλά πολέμησαν στην πρώτη γραμμή σαν απλοί στρατιώτες και δεν φοβήθηκαν να δώσουν την ζωή τους για το μεγαλύτερο και ιερότερο ιδανικό, την Πατρίδα τους.
Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας, να μην λησμονούμε αυτούς που δεν έσκυψαν το κεφάλι τους, που δεν πρόδωσαν τις ιδέες και τις αξίες τους και αν μη τι άλλο σε αυτούς οφείλουμε την ύπαρξή μας. Έχοντας ως φάρο τους τόσους πολλούς ήρωες που έχει αναδείξει η Ελληνική ιστορία στο πέρασμα όλων αυτών των αιώνων θα πρέπει να δείξουμε την γενναιότητα που οφείλουμε ως Έθνος και να ελευθερώσουμε την υπόδουλη πατρίδα μας. Δεν θα ήθελα να δω τα παιδιά μου να είναι υπόδουλα στην ίδια τους την πατρίδα. Όλοι μας έχουμε την ιερή υποχρέωση να παλέψουμε ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Τα προβλήματα και τα ζητήματα που ταλανίζουν την χώρα μας είναι πάρα πολλά και σοβαρά και πλήττουν καθημερινά όλους τους τομείς της ζωής μας γιατί αυτοί οι προδότες, οι ριψάσπιδες που έχουμε επιλέξει τόσα χρόνια να μας κυβερνούν ξεπούλησαν με τον χειρότερο τρόπο την Πατρίδα μας.
Υπόσχεση της Χρυσής Αυγής είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα ξένα ζυγά με κάθε τίμημα και κόστος. Θα ήθελα να κλείσω με μια φράση του Αρχηγού «Η Ελλάδα θα νικήσει αλλά για να νικήσει πρέπει να φύγει ένα σάπιο και αμαρτωλό καθεστώς».