Τρόμος στο καθεστώς: Στοχοποιούν την Πατουλίδου επειδή είπε την αλήθεια για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου, βρέθηκε στο στόχαστρο των νταβατζήδων της ενημέρωσης εξαιτίας της στάσης που κράτησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Η κ. Πατουλίδου στα τέλη Φεβρουαρίου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και είπε το αυτονόητο ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ...

καταδιώκεται με ψέματα.
Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος παρατήρησε “Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η Χρυσή Αυγή είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα” και η Βούλα Πατουλίδου απάντησε:
“Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε;
Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη”.
Στην ίδια συνέντευξη η Βούλα Πατουλίδου αναφέρθηκε στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006),  λέγοντας: "Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;"