Ουρά του Σαμαρά το ΚΚΕ: "Έρχεται ανάκαμψη της οικονομίας" φωνάζουν οι μπολσεβίκοι


Μετά τη συνέντευξή του στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Βήμα», ο αρχικουκουές Κουτσούμπας έδωσε συνέντευξη και στην ετέρα παραδοσιακή καθεστωτική ναυαρχίδα, την «Καθημερινή» (των Αλαφούζων…).
Ξεπερνάμε το γεγονός ότι ένα υποτιθέμενο «επαναστατικό» και «αντισυστημικό» κόμμα ...

υπερπροβάλλεται απ’ αυτούς ακριβώς που (τάχα) έχει σκοπό να ανατρέψει και πάμε στο θέμα της «ανάκαμψης» της οικονομίας, που προπαγανδίζει νυχθημερόν το σύστημα Σαμαρά. Ιδού η γνώμη του ΚΚΕ, δια του πλέον αρμόδιου, του Γενικού του Γραμματέα:
«Δεν αποκλείουμε να υπάρχει κάποια ανάκαμψη, πράγμα φυσιολογικό μετά από χρόνια κρίσης. Άλλωστε ο οικονομικός κύκλος του καπιταλισμού έτσι λειτουργεί. Όμως ο λαός δε θα βγει ωφελημένος από αυτήν την ανάκαμψη. Θα είναι ανάκαμψη με υψηλή ανεργία και αποκαΐδια λαϊκών δικαιωμάτων. Η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές, τα μνημόνια μπορεί να φύγουν με αυτή τη μορφή, όμως τα μνημόνια διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ, τα αντιλαϊκά μέτρα που απαιτεί το κεφάλαιο, θα είναι εδώ…».
Τι μας λέει εδώ ο αρχικουκουές; Ότι όλα αυτά για τα οποία θριαμβολογούν οι Σαμαροβενιζέλοι και τα παπαγαλάκια τους, είναι αληθινά κι όχι προεκλογικά πυροτεχνήματα! Προσθέτοντας βεβαίως για ξεκάρφωμα στο ότι «υπάρχει ανάκαμψη», ότι η ανάκαμψη αυτή δε θα είναι υπέρ του λαού, αλλά υπέρ του κεφαλαίου…
Και μετά παραπονιούνται οι κουκουέδες ότι τους… αδικούμε, χαρακτηρίζοντάς τους «κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά»!


Εθνικισμός