ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ; - Γέμισε από "εγκληματίες" η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Παπάγου που, πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στο Παπάγου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Οι Έλληνες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή και το αποδεικνύουν καθημερινά. Το αδιαχώρητο έγινε στο πολιτιστικό κέντρο Παπάγου όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» με ομιλίες των υποψηφίων της αντιπεριφέρειας Βορείου Τομέα, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηλία Παναγιώταρου του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα ...

Φωτόπουλου καθώς και της Ευγενίας Χρήστου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, Αντώνης Γρέγος, Ελένη Ζαρούλια και ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης οι οποίοι σχολίασαν τις νέες αποκαλύψεις για την σκευωρία που στήθηκε από κυβερνητικούς κύκλους κατά της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή εισαγωγή από τον Ηλία Παναγιώταρο


Η Ελένη Ζαρούλια απηύθυνε έναν σύντομο δυναμικό χαιρετισμό


Η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής Ευγενία Χρήστου κατήγγειλε την διεφθαρμένη κυβέρνηση


Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει και είναι πιο δυνατή και ενωμένη από ποτέ!


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της ΝΔ της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης.


Ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος αποκάλυψε παλαιότερες προσπάθειες δωροδοκίας και κατήγγειλε τους παρακρατικούς μηχανισμούς οι οποίοι με την ανοχή της αστυνομίας προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση.


Ο Ηλίας Παναγιώταρος μια μικρή παρέμβαση όπου ανέφερε τα εγκλήματα της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Λαού.


Ο Ανδρέας Φωτόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα σχολίασε τις νέες αποκαλύψεις και ανέλυσε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής.


Η Ελευθερία Σταύρου-Τσάγκα υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα μίλησε για την συνταγματική εκτροπή, τα προβλήματα της αντιπεριφέρειας και τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής.


Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Ηλία Παναγιώταρου ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτοντας ότι θα υπάρξουν σύντομα νέες εξελίξεις και η κυβέρνηση θα τρίβει τα μάτια της. Σημείωσε δε ότι στις ερχόμενες εκλογές οι σκευωροί θα ψάχνουν την ψήφο τους!