Οι μνημονιακοί πολιτικάντηδες ξεπουλούν την Πατρίδα μας - Μοναδική αντίσταση οι Εθνικιστές


Παρά τις προσπάθειές τους είμαστε εδώ, πιο δυνατοί και πιο δραστήριοι από ποτέ. Οι άθλιες διώξεις τους μόνο να μας δυναμώσουν κατάφεραν. Σε μια ελληνική κοινωνία που όλα παρακμάζουν, που ο Έλληνας έχει φτάσει στο σημείο να ζητιανεύει για το ψωμί των παιδιών του η Ελληνική Αυγή δηλώνει βροντόφωνο παρόν στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραγικό από το να βλέπεις την πιο περήφανη φυλή να λυγίζει από τα άθλια ...

και αντιλαϊκά επαναλαμβανόμενα μέτρα μαζικής καταστροφής. Η Ελληνική Αυγή καλεί τον Έλληνα να μην λυγίσει και να στηριχθεί στον μοναδικό πολιτικό φορέα της χώρας που τον πονά. Άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλάκις και με τις διανομές τροφίμων και με τις δράσεις αιμοδοσίας ότι η Χρυσή Αυγή απλώνει το χέρι σε κάθε συμπατριώτη που το έχει ανάγκη. Την ίδια στιγμή τα κοράκια του πολιτικού συστήματος επιδίδονται σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών ενάντια στο κίνημα μας μήπως τυχόν και καταφέρουν να κλέψουν τίποτα ψηφαλάκια. Μάταια.
Το κάλεσμα στον Ελληνικό λαό είναι διαρκές. Απορρίψτε τους. Μέρα με τη μέρα πέφτει η μια μάσκα μετά την άλλη. Μόνο η Χρυσή Αυγή που ταράζει τα νερά τους συντελεί "εγκληματική οργάνωση". Κύριοι το παραμύθι σας τελείωσε. Θα βλέπεται την Χρυσή Αυγή όχι απλώς συνέχεια μπροστά σας αλλά απέναντί σας. Τέρμα ο ραγιαδισμός! Πυκνώστε τις γραμμές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για μια Νέα Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους τοκογλύφους του Μνημονίου.

Μαρτίνος Σταμάτης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Δυτικού Τομέα Αττικής