Ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός μέσα από την φυλακή συνεχίζουν αδιάλειπτα το κοινοβουλευτικό τους έργο


Νέες ερωτήσεις κατέθεσαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Οι Συναγωνιστές Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς μπορεί να είναι παράνομα έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού όμως η φωνή τους και η ψυχή τους βρίσκεται στο πλευρό του Ελληνικού ...

λαού. Παρά την άδικη και παράνομη φυλάκιση που υφίστανται από το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο καταθέτοντας πληθώρα ερωτήσεων για Εθνικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά θέματα στους αρμόδιους Υπουργούς.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Ιωάννης Λαγός με αφορμή τα απαράδεκτα «μέτρα ασφαλείας» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και τους χιλιάδες γονείς που δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους θέτει τον αρμόδιο υπουργό προ των ευθυνών του για την απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε. Επιπλέον με άλλες πέντε ερωτήσεις του θίγει την προβληματική κατάσταση στο Πάρκο Τρίτση από απορρίμματα των Ρομά, την μη αξιοποίηση της περιοχής των Τουρκοβουνίων στην Αττική, το τεράστιο οικολογικό πρόβλημα στον ποταμό Ενιπέα Τρικάλων, τις απαράδεκτες συνθήκες σε χώρο του ΕΟΠΥΥ και την έλλειψη προσωπικού που οδηγεί σε κατάρρευση το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Αθηνών.
Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς με ερώτησή του στους Υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών θέτει το θέμα της αμυντικής θωράκισης της χώρας στα σύνορα με την Αλβανία, η οποία εκσυγχρονίζει και ενισχύει τις αεροπορικές της υποδομές στον νότο. Ο Συναγωνιστής ζητά να γνωστοποιηθούν οι ενέργειες που θα κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική θωράκιση των συνόρων μας στην ακριτική περιοχή της Ηπείρου και τον τρόπο που θα αντιδράσουν τα αρμόδια Υπουργεία στην στρατιωτικοδιπλωματική σύμπραξη Αλβανίας-Τουρκίας που έχει ως στόχο την στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας. Επιπλέον στον Υπουργό μεταφορών επισημαίνει την οριστική εγκατάλειψη της κατασκευή του τμήματος της Εγνατίας Οδού από τα Γιάννενα μέχρι τα Τρίκαλα, η οποία θα έδινε ανάσα στις καθημερινές μετακινήσεις καθώς και στον τουρισμό.
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Η μοναδική ελεύθερη φωνή αντίστασης δεν φιμώνεται!