Νέα απαγόρευση ψήφου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από αυτούς που έδωσαν άδεια στον Ξηρό για να την κοπανήσει!


Η εισαγγελέας-επόπτης των φυλακών Κορυδαλλού Τρουπή, φερέφωνο της διεφθαρμένης χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, που έμεινε ακλόνητη στη θέση της παρά την εξαφάνιση Ξηρού, στερεί και πάλι το δικαίωμα ψήφου από τους βουλευτές μας!
Στο αίτημα του γενικού γραμματέα του κόμματος να μεταβεί στη βουλή για τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία η συγκεκριμένη υπάλληλος απάντησε αρνητικά, με την δικαιολογία ότι: "η συμμετοχή ...
 
στις συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις δεν δύναται να αποτελέσει έκτακτη και απρόβλεπτη εξαιρετικού χαρακτήρα ανάγκη".
Το ίδιο πρόσωπο βρισκόταν στην ίδια ακριβώς θέση και όταν δόθηκε άδεια στον Ξηρό για να την κοπανήσει και να συνεχίσει το έργο της 17 Νοέμβρη. Για ευνόητους λόγους το μνημονιακό κράτος δεν απέδωσε ευθύνες στην Τρουπή, η οποία συνεχίζει να αποτελεί φερέφωνο της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, που τρέμει το ενδεχόμενο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να αποκτήσει και πάλι βήμα μέσα στο κοινοβούλιο.
Έτσι συνεχίζεται η λειτουργία της παράνομης βουλής των 294, συνεχίζεται η συνταγματική εκτροπή και η κατάλυση του πολιτεύματος. Να ξέρουν καλά τα ξεπουλημένα ανδρείκελα της μνημονιακής εξουσίας, ότι σύμφωνα με το άρθρο 134 του ποινικού κώδικα: "όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους και με τρόπο πρόσφορο να παρακωλύσει τη λειτουργία της βουλής, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη".
Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της μνημονιακής χούντας και αυτό είναι εμφανές από τον παροξυσμό που έχει καταλάβει τους υπηρέτες της. Επέρχεται σύντομα η σκληρή και δίκαιη τιμωρία, με βάση τους νόμους και το Σύνταγμα, όσων συνέπραξαν στο έγκλημα κατά της Χρυσής Αυγής, που αποτελεί ταυτόχρονα έγκλημα κατά του πολιτεύματος και της λαϊκής κυριαρχίας.