Ο θλιβερός ΔΗΜΑΡίτης γαμπρός της Ντόρας, Ανδρέας Παπαδόπουλος σε ρόλο υβριστή της Χρυσής Αυγής


Εντελώς κατάπτυστη, για μια ακόμη φορά, υπήρξε η συμπεριφορά του πρώην εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλου στην χθεσινή εκπομπή του Πρετεντέρη. Δείχνοντας ξανά το ήθος και την αγωγή του, όπως φυσικά και το πώς αντιλαμβάνεται την έννοια του διαλόγου, έχυσε για πολλοστή φορά την χολή του εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πέρα από τον χαρακτηρισμό «γκαγκά» για όσους ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ανάγκασε ακόμη ...

και τους άλλους στο πάνελ να τον «αδειάσουν», είπε και την «προσωπική του άποψη» , ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Καταρχάς, η όλη εικόνα του στην εκπομπή ήταν αξιοθρήνητη.
Κόμπιαζε στα λεγόμενά του (στα όρια του τραυλισμού), έπαιζε μονότονα με το στυλό του, έπινε αμήχανα το νερό του, ανοιγόκλεινε ασταμάτητα τα μάτια του και κουνιόταν συνεχώς από την καρέκλα, η οποία προφανώς τον στένευε. Ο θλιβερός αυτός τύπος, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως «αμόρε» της κόρης της Ντόρας παρά ως πολιτικό πρόσωπο, είναι φανερό ότι «τραβάει χοντρό ζόρι» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το έχει δείξει, άλλωστε, και στο παρελθόν με ανεπίτρεπτες εκφράσεις, όπως «αποβράσματα», «ανθρωποειδή», «κτήνη», δείχνοντας και το συνολικό επίπεδο των «επιχειρημάτων» του. Βεβαίως, γι΄ αυτές τις ύβρεις και τον υποβιβασμό της προσωπικότητας συνανθρώπων μας κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε…
Ακούγοντας τον, μάλιστα, να μιλά υπέρ των νέων σχεδίων για το Κυπριακό, που αποτελούν κόλαφο για την Ελληνικότητα της Νήσου, καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί φέρεται τόσο λυσσαλέα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι ένας εθνομηδενιστής και αυτό τα επεξηγεί όλα.
Από εκεί και πέρα αν σκεφτούμε ότι έχει «αδειάσει» τον Κουβέλη, αυτόν δηλαδή που τον έβγαλε από την αφάνεια, μιλώντας φανατισμένα υπέρ των «58» καταλαβαίνουμε ότι ο τυπάκος αυτός το μόνο που τον νοιάζει είναι η προσωπική του ανέλιξη. Ας κάνει τα κατάλληλα μαθήματα ορθοφωνίας, ας πάψει να φέρεται ως «νευρόσπαστο» και ίσως αποτελέσει έναν ακόμη «μαϊντανό» της συστημικής πολιτικής. Όσο για τις ύβρεις και τους αφορισμούς του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας μην του πούμε καλύτερα πού τις γράφουμε…
ΥΓ. Όσο για την ιδεοληψία των Δημαριτών εναντίον της Χρυσής Αυγής παραπέμπουμε σχετικάΣτελεχάρα της Δημάρ ο σύζυγος της Κλάπα!

Γιώργος Μάστορας