Αμόκ της Ελευθεροτυπίας: "Xρυσαυγίτες με σβάστικες ουρούσαν στην είσοδο του Mega…"

Ωχριά ο Μυνχάουζεν εμπρός στα παπατζιλίκια που έγραψε η Ελευθεροτυπία: Είδε Χρυσαυγίτες με... σβάστικες(!). Είδε τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο να ουρεί στην είσοδο του σταθμού(!). Μέσα σε όλα είπε και μία αλήθεια, ότι οι διερχόμενοι οδηγοί με φωνές και κορναρίσματα αποθέωναν τους χιλιάδες συναγωνιστές που βρίσκονταν έξω από το τουρκοκάναλο του μνημονίου. Ολόκληρο το κείμενο:
 
 
 
 
Διαμαρτυρίες και ακρότητες χρυσαυγιτών έξω από το Mega για την προβολή τούρκικων σίριαλ την 25η Μαρτίου. Περίπου 800 άτομα διαμαρτύρονται αυτή την ώρα έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Mega, για την «βάναυση προσβολή της μνήμης των ηρώων του 1821» με την προβολή «τουρκοσίριαλ» ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Παρόντες είναι και έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Ν.Μιχος. Ι.Λαγός, Η.Κασιδιάρης, Ε.Ζαρούλια, Η.Παναγιώταρος, Α. Ματθαιόπουλος). Σύμφωνα με δημοσίευμα του aixmi.gr, νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α.. Νίκος Παπάς, ούρησε επιδεικτικά μπροστά στην είσοδο του καναλιού και μετά πανηγύρισε υπερηφανευόμενος στους συγκεντρωμένους.
Στελέχη της οργάνωσης είχαν προαναγγείλει εδώ και μέρες την συγκεκριμένη διαμαρτυρία σε περίπτωση που το κανάλι "τολμούσε" να προβάλει τούρκικα σίριαλ ανήμερα της εθνικής επετείου. Κάλεσμα έγινε και μέσω της ιστοσελίδας της οργάνωσης προς τους "έλληνες πατριώτες" ώστε να κατέβουν με ελληνικές σημαίες στο Μέγκα απόψε. Οι διαμαρτυρόμενοι, όντως, κρατούν ελληνικές σημαίες αλλά και σημαίες με την σβάστικα, ενώ οι περισσότεροι φορούν μαύρα ρούχα. Έχουν στήσει και μια μικροφωνική εγκατάσταση απ' όπου ακούγονται εμβατήρια και τραγούδια για την επανάσταση του 1821.
Δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν πριν από τις 18.00 το απόγευμα την Λεωφόρο Μεσογείων και έχουν αποκλείσει την είσοδο του καναλιού, μπροστά από τους συγκεντρωμένους χρυσαυγίτες. Διερχόμενοι κορνάρουν ενώ οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως "Η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες" και "Ελλάδα σε πουλάνε, τους Τούρκους προσκυνάνε".