ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!


«Το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι εντυπωσιακό, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και μας δίνει ένα μεγάλο επιχείρημα να οριστικοποιήσουμε την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο», δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
 Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε τη σημασία που έχει το τρέχον εξάμηνο για την Ελλάδα, λέγοντας ότι...

όλα θα γίνουν με σειρά: «Είναι το εξάμηνο του πλεονάσματος, της επιβεβαίωσης της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, της οριστικής εξόδου από την κρίση», δήλωσε ο αντιπρόεδρος (και αναπληρωτής πρωθυπουργός χαχαχα) της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι η χώρα πρέπει να αγωνιστεί ενωμένη για τους στόχους αυτούς.
5 χρόνια ζούμε την παντελής έλλειψη ήθους, ευθιξίας, σοβαρότητας, υπευθυνότητας του συγκεκριμένου πολιτικού, ο οποίος έχει το απαραίτητο χαρακτηριστικό για να τον χαρακτηρίσει κάποιος “πολιτικό απατεώνα”.
Η ικανότης του να λέει ψέματα, και μάλιστα ασυστόλως, και μετά να τα παίρνει όλα πίσω είναι επική!
Θυμηθείτε το χαράτσι που ανακοινώθηκε από την Θεσσαλονίκη και θα ήταν μόνο για έναν χρόνο!
Να θυμηθούμε μερικά προεκλογικά ψεύδη του; (έτσι κι αλλιώς προεκλογική περίοδος είναι ξανά! 
-Ο Βενιζέλος εγγυόταν τους μισθούς
-Ο Βενιζέλος εγγυόταν τις συντάξεις
- Ο Βενιζέλος έλεγε: «Εφόσον προχωρήσουμε τα διαρθρωτικά μέτρα, εφόσον κάνουμε την επισκόπηση δαπανών και μικρύνουμε το κράτος και το δημόσιο τομέα, αποσυμφορίζεται η πίεση για τα εισοδήματα, για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.»
Το μόνο πράγμα που πραγματικά εγγυάται ο κ. Βενιζέλος είναι αφενός ό,τι συμφέρει τους δανειστές και αφετέρου ότι οι τραπεζίτες θα διατηρήσουν ιδιωτικά τα μαγαζιά τους με δημόσιο χρήμα και οι εφοπλιστές τις σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές τους. 
Το νέο μνημόνιο made by Σοϊμπλε 2014, περιλαμβάνει νέα μέτρα. 
Ο Βενιζέλος οραματίζεται μια Ελλάδα με μισθούς Βουλγαρίας, κοινωνικό κράτος Αφρικανικών χωρών και ανεργία υψηλότερη από εκείνη του μεσοπολέμου, την περίοδο της μεγάλης ύφεσης.
Και επειδή δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο κ. Βενιζέλος:
Είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο “περί ευθύνης υπουργών” χάρη στον οποίο παραγράφονται όλα τα αδικήματα πολιτικών προσώπων και δεν έχει καταδικαστεί κανείς για τη Siemens, το Βατοπαίδι και τις μίζες στους εξοπλισμούς!
Είναι αυτός που χάρη σε δικό του νόμο λειτουργούν όλα ιδιωτικά κανάλια ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!
Είναι αυτός που έχει χαρίσει εκατομμύρια ευρώ σε ΠΑΕ, για να έχει εκλογικό στρατό οπαδών!
Είναι αυτός που έχει δεχτεί να παραλάβει τα υποβρύχια που γέρνουν και να προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημία στα κρατικά ταμεία!
Είναι αυτός που υπόσχεται πως δεν θα μπει φόρος μέσω της ΔΕΗ και μετά από λίγο καιρό βάζει το χαράτσι!
Είναι αυτός που έθαψε την Ελευθεροτυπία και προσπάθησε να σώσει τον Λαυρεντιάδη από το σκάνδαλο της PROTON Bank! 
Είναι αυτός που επιμένει να αποχαρακτηρίζει “φωτογραφικά” κτήρια διατηρητέα για να τα παραδώσει ως φιλέτα στους εργολάβους!
Είναι αυτός που υποσχόταν από τη Βουλή πως δεν πρόκειται να κουρευτούν τα ομόλογα των ιδιωτών και σε λίγες μέρες αποδείχτηκε πως δεν τόλμησε καν να το θέσει στην Τρόικα και ο κόσμος έχασε ακόμη και τις αποταμιεύσεις και τις αποζημιώσεις των απολύσεών του!
Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει αυτόν τον πολιτικό;


ethnikismos.net