ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ (ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ) ΘΕΟΦΙΛΟΥ – ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΑΣΤΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»


Μπορεί αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν προσεκτικός με την υπόθεση του Τ. Θεοφίλου (παρότι ήταν διακηρυγμένος οπαδός του και διαδικτυακός φίλος με Δούρου και Στρατούλη…), αλλά οι αριστεριστές ξεσπάθωσαν υπέρ του. Έτσι, το αμερικανοκομμουνιστικό μόρφωμα ΑΝΤΑΡCIA, εξέδωσε και ανακοίνωση υπέρ του, ζητώντας την… αποφυλάκισή του:

«Τάσος Θεοφίλου: Βαριά καταδίκη χωρίς στοιχεία
Ο Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε για συμμετοχή στη ληστεία της Πάρου και -κατά μεταβολή- για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία Μίχα, στην εξοντωτική ποινή των 25 χρόνων κάθειρξης χωρίς αναστολή, σε μια άνευ προηγουμένου δίκη – παρωδία.
-Παρά το ότι κατέρρευσε στο δικαστήριο η σκευωρία της αντιτρομοκρατικής,
-παρά το άλλοθι που έχει,
-παρά το ότι κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν τον αναγνώρισε,
ο Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 25 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα στοιχείο.
Γίνεται προφανές σε όλους πλέον, ότι η καταδίκη του Τ. Θεοφίλου, που δήλωσε στο δικαστήριο «αναρχικός κομμουνιστής», είναι απόρροια της στοχοποίησης τού αναρχικού κινήματος από το κράτος.
Είναι μια ακόμα έκφραση του καθεστώτος «μόνιμης έκτακτης ανάγκης» και κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού που τείνει να επιβληθεί· που στοχοποιεί αγωνιστές και πολιτικούς χώρους, απαγορεύει πορείες, κυβερνάει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και φαλκιδεύει τις λαϊκές ελευθερίες.

Κάτω οι σκευωρίες της Αντιτρομοκρατικής! Λευτεριά στον Τάσο Θεοφίλου!

Όχι στη στοχοποίηση αγωνιστών».

(ΥΓ): Την ίδια ώρα που οι αριστεριστές στηρίζουν καταδικασμένους για βαριά ποινικά αδικήματα (ληστεία μετά φόνου), η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» ασχολείται με το αν είναι… εγκληματική οργάνωση το δεύτερο (ίσως δε και πρώτο…) κόμμα της χώρας και κρατάει φυλακισμένους τον Αρχηγό και πέντε βουλευτές του Κινήματος. Αυτή είναι η «δικαιοσύνη» του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος κι αυτή είναι η «δημοκρατία» του!