"Βόμβα" από Αλμούνια: «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν πάψει να πληρώνουν τα χρέη τους προς τις τράπεζες από τον Ιανουάριο του 2013»


Την ώρα που τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχουν καταχρεώσει την Χώρα και απειλούν με εξώσεις από τα σπίτια τους και πλειστηριασμούς όσους δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους φροντίζουν τα ίδια να έχουν δυσθεώρητα χρέη προς τις τράπεζες. Χρέη τα οποία έχουν πάψει να εξοφλούν εδώ και πολύ καιρό. Όπως έγινε γνωστό ο ...

επίτροπος της Ε.Ε. Αλμούνια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σταματήσει από τις αρχές του 2013 να εξυπηρετούν την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που έχουν λάβει!
Για την ακρίβεια ο Αλμούνια δήλωσε, για τα δάνεια που έχουν πάρει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ότι «Η συντριπτική πλειονότητα των εν λόγω δανείων είναι μη εξυπηρετούμενα ήδη από τον Ιανουάριο του 2013». Τα δυο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού εμφανίζονται να χρωστούν πάνω από 270 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, οι οποίες μετά την κεφαλαιοποίησή τους ελέγχονται από το κράτος σε ποσοστό περίπου 90%.
Το 2012, σε μια περίοδο περιορισμένης ρευστότητας, τα δύο αυτά κόμματα έλαβαν περαιτέρω τραπεζική χρηματοδότηση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ! Και όμως, εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν σταματήσει να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους αποκτώντας και με την βούλα, δια στόματος Αλμούνια, τον χαρακτηρισμό του «μπαταχτζή».
Οι Σαμαράς και Βενιζέλος, οι οποίοι κάθε μέρα που περνά φτωχοποιούν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό οδηγώντας τον στην απόγνωση και τις αυτοκτονίες, αφού διέλυσαν την Χώρα τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ηγούνται καταχρεωμένων κομμάτων, τα οποία οφείλουν ποσά που δεν μπορούν ουσιαστικά να επιστρέψουν. Με απλά λόγια, πρόκειται για κόμματα απατεώνων, τα οποία πήραν χρήματα του Ελληνικού Λαού για την εξυπηρέτηση των δικών τους συντηρητικών συμφερόντων και δεν τα επιστρέφουν.
Καταχρεωμένοι οικονομικά, ξοφλημένοι πολιτικά και ανύπαρκτοι ηθικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ως οι πιο βασικοί πυλώνες του «συνταγματικού τόξου», έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν πολιτική ζημιά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν και οι δύο εκφράζουν ό,τι πιο άθλιο και απατεωνίστικο στην πολιτική ζωή του ζωή του Τόπου. Όταν η Δικαιοσύνη θριαμβεύσει κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τα τεράστια αυτά χρέη στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Γιώργος Μάστορας