«Η γενετική ιστορία της Ελλάδας - Το DNA των Ελλήνων»: Ένα βιβλίο απόδειξη της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού


Μέμφονται οι μωροί του διεθνισμού και του καπιταλισμού την ιστορική αλήθεια περί της φυλετικής συνέχειας των Ελλήνων, με σκοπό να την καταργήσουν στις συνειδήσεις των πολιτών. Ο στόχος πίσω από αυτές τις μεθοδεύσεις είναι η αποσύνδεση των Ελλήνων από τις ρίζες τους και η ...

δημιουργία της πολυφυλετικής κοινωνίας που είναι ιδανική για την προώθηση των συμφερόντων τους.
Παρά το γεγονός ότι οι αποδείξεις για την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων είναι πάμπολλες, οι διάφοροι ταγοί της «ενημέρωσης» επιλέγουν να κωφεύουν, προσπαθώντας δια της σιωπής να στηρίξουν τα έωλα επιχειρήματα τους. Έτσι είδαμε σοβαρότατες πανεπιστημιακές έρευνες να «θάβονται», ενώ αντίστοιχα ψευδοεπιστήμονες όπως ο Φαλμεράυερ, απολαμβάνουν της αμέριστης στήριξης και προβολής από το σύστημα, παρότι το έργο του έχει αποδειχθεί άκυρο.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να μνημονεύσουμε, πριν προχωρήσουμε, την παλαιότερα δημοσιευμένη, εν έτει 1989, έρευνα των Αργυρόπουλου, Σασούνη και Ξενιώτου από το πανεπιστήμιο του Pitsburg των ΗΠΑ, με τίτλο «Μία συγκριτική κεφαλομετρική έρευνα του Ελληνικού κρανιοπροσωπικού σταθεροτύπου μέσα σε 4000 χρόνια». Στην συγκεκριμένη έρευνα διενεργήθηκε συγκριτική μελέτη, εξέτασης των κρανιοπροσωπικών χαρακτηριστικών συγχρόνων και αρχαίων Ελλήνων (από τα κρανία) για την ταυτοποίηση της σημαντικότητας της Εθνικής Κληρονομιάς. Εκεί σημειώθηκε μια αξιοσημείωτη ομοιότητα στην κρανιοπροσωπική μορφολογία, μεταξύ των δύο ομάδων, που ήταν προφανής και δηλωτική μιας εγγύς γενετικής συγγένειας, μεταξύ συγχρόνων και αρχαίων Ελλήνων.
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε την έρευνα σχετικά με την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων του καθηγητή ορθοδοντικής κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη, ο οποίος την παρουσίασε στην πρώην ΕΡΤ και τα συμπεράσματα της οποίας μπορούν να συνοψιστούν στον λαχταριστό διάλογο στο τέλος, όταν η δημοσιογράφος ρωτά τον καθηγητή: «Καλά μας είπατε για ομοιότητες, διαφορές υπάρχουν;» για να εισπράξει ένα ηχηρό και ενταφιαστικό για την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα «ΟΧΙ»!



Τώρα έχουμε την παρουσίαση του βιβλίου του ομότιμου καθηγητή Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας - Το DNA των Ελλήνων» και περιλαμβάνει τις γενετικές μελέτες του που πραγματοποιήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα. Εκεί φαίνεται φανερά ότι: «Η DNA υπογραφή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει, ακόμη και σήμερα, την εξάπλωση των αρχαίων Ελλήνων και αποδεικνύει τη συνέχεια των Ελλήνων στο χώρο και στο χρόνο», όπως παρατηρεί ο καθηγητής.
Παραλλήλως απορρίπτονται και οι διάφοροι ισχυρισμοί για επηρεασμό των Ελλήνων από τους Σλάβους ή τους τούρκους: «Το γεγονός ότι απέχουμε γενετικά από τους Σλάβους το είχαμε διαπιστώσει και παλιότερα, μελετώντας τις ομάδες αίματος. Πλέον έχουμε στοιχεία από 300.000 γονίδια και γενετικούς δείκτες για να αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν, για παράδειγμα, ισχυρισμοί όπως ότι οι Έλληνες έχουν αφρικανική καταγωγή, όπως είχαν υποστηρίξει εσφαλμένα, τελικά, οι Σκοπιανοί».
Εξαιρετικό ενδιαφέρον πέραν της συνέχειας των Ελλήνων μέσα στο χρόνο, έχει και η διαδρομή των Ελλήνων στο χώρο, αφού το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών, λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων, όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.
Έχουμε, λοιπόν, άλλο ένα ράπισμα ενάντια στην διεθνιστική – ανθελληνική προπαγάνδα, η οποία καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Θα συντηρηθεί, όμως, από τους ταγούς του καθεστώτος, επειδή αυτοί θα επιλέξουν να αποκρύψουν από τους Έλληνες την έρευνα του κ. Τριανταφυλλίδη και τα δυσάρεστα, για αυτούς, αποτελέσματα.