Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μετά βίας 16%!


 Όταν ακόμη και οι εφημερίδες που υποστηρίζουν τη ΝΔ παραδέχονται την τραγική και μη αναστρέψιμη εικόνα του κόμματος, του οποίου για λίγο καιρό ακόμη θα προΐσταται ο Σαμαράς και πολύ περισσότερο, έστω και πλαγίως, ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα, τότε ...

καταλαβαίνουμε σε τι δεινή θέση βρίσκεται η ΝΔ.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το ακόλουθο σχόλιο από την τελευταία σελίδα της σημερινής εφημερίδας «Δημοκρατία»: «Όσοι διαδίδουν ότι η κατάσταση που παρουσιάζεται στις δημοσκοπήσεις (εν όψει ευρωεκλογών) είναι αναστρέψιμη να το... κοιτάξουν σε κανέναν καλό γιατρό γιατί μπορεί να τους αφήσει κανένα κουσούρι στην πορεία! Λοιπόν - για να ξέρετε - υπάρχει μυστική πανελλαδική μέτρηση που δίνει συνολικά σε Ν.Δ. και (νεκρό) ΠΑΣΟΚ κάτω από 16%!!! Και μη ρωτήσετε ποιο κόμμα βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έτσι;»

«Βατερλώ» για τη ΝΔ οι πραγματικές δημοσκοπήσεις (το ΠΑΣΟΚ δεν υφίσταται καν), ενώ είναι ολοφάνερο ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Γι' αυτό τον λόγο η λαομίσητη αυτή κυβέρνηση πολεμάει ανέντιμα και παράνομα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι αθροιστικά και τα δύο αποκόμματα της συγκυβέρνησης βρίσκονται κάτω από το εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Μαΐου, τόσο περισσότερο θα διευρύνεται αυτή η διαφορά δείχνοντας την αναντιστοιχία μεταξύ της Λαϊκής διεύρυνσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την κλιμακούμενης αντιπάθειας για τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται!

Γιώργος Μάστορας