Αυτός είναι ο κομμουνισμός: Βορά στα σκυλιά έδωσε τον θείο του ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
«Ο Κομμουνισμός, μπορεί να έκανε λάθη, αλλά είχε στο επίκεντρό του τον άνθρωπο». Αυτή την αθλιότητα αναμασούν οι διάφοροι άμεσοι ή έμμεσοι απολογητές της πιο εγκληματικής ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, ανάμεσά τους και ο Τσίπρας.
Το πόσο είχε στο «επίκεντρό του» τον άνθρωπο ο Κομμουνισμός φαίνεται και από τα όσα ...

συμβαίνουν στο ζωντανό σταλινικό απολίθωμα της Βορείου Κορέας. Ο ψυχάκιας Βορειοκορεάτης «ηγέτης» Κιμ Γιουνγκ Ουν δεν εκτέλεσε απλώς με συνοπτικές διαδικασίες τον θείο του, μετά από μια εξίσου συνοπτική δίκη. Αντιθέτως, δείχνοντας πόσο κτήνος είναι (για την ακρίβεια χειρότερος από τα κτήνη) τον έριξε, μαζί με άλλους πέντε «προδότες» και «σπιούνους» , σε ένα κοπάδι με 120 (!) άγρια σκυλιά, τα οποία είχε αφήσει εξεπίτηδες πεινασμένα επί τρεις ημέρες. Εννοείται ότι ο 67χρονος θείος του και οι άλλοι πέντε κατασπαράχθηκαν ζωντανοί σε λιγότερο από μια ώρα.
Αυτά υποστηρίζει η κινέζικη εφημερίδα Wen Wei Po, η οποία συνεχίζοντας την καταγραφή των αποτρόπαιων γεγονότων τονίζει ότι ο «ηγέτης» ήταν παρών σε όλη την φρικιαστική διαδικασία, αναγκάζοντας μάλιστα άλλους 300 αξιωματικούς του να παρακολουθήσουν το άθλιο αυτό θέαμα, ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει αν τυχόν διανοηθούν να δείξουν ασέβεια προς εκείνον… Αυτού του είδους η «εκτέλεση» ονομάζεται quan jne. Θυμίζουμε ότι το κόμμα του ψυχοπαθή «ηγέτη» έχει θαυμάσιες σχέσεις με το εγχώριο ΚΚΕ του ημεδαπού «ηγέτη» Κουτσούμπα. Αν μη τι άλλο, κάποιοι διαφωνούντες σαν τον Μπογιόπουλο είναι τυχεροί που το ΚΚΕ δεν είναι εξουσία, με τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα ως «μεγάλο τιμονιέρη».
Μπορείτε να αποκλείσετε εντελώς το ενδεχόμενο να «εμπνεόταν» κι αυτός από τις μεθόδους του Κορεάτη δολοφόνου, προκειμένου να τιμωρηθούν αμείλικτα, εκτός από τους «φασίστες» και τους «αντιδραστικούς», οι «πράκτορες του ταξικού εχθρού», οι «οπορτουνιστές» και οι «ρεβιζιονιστές»; Γι αυτό ο μοσχαναθρεμμένος (εκ της Μόσχας, όχι εκ του μοσχαριού…) Κουτσούμπας ας ασχοληθεί με τις δολοφονίες του ψυχοπαθή Βορειοκορεάτη «συντρόφου» και ας σταματήσει την ανούσια κασέτα για την ανύπαρκτη «εγκληματική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».
Σας φτύνουν εγχωρίως και παγκοσμίως και εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει…

Γιώργος Μάστορας