Καθηγητής Πανάς: "Η Χρυσή Αυγή περνάει την ΝΔ στις ευρωεκλογές" - ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Κατάπιε την γλώσσα του ο λαλίστατος Φαήλος Κρανιδιώτης - "Τρολάρει" τους συναδέλφους του ο Στέφανος Χίος επαναλαμβάνοντας συνεχώς... "δηλαδή η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα!"
Απολαυστικό απόσπασμα του χθεσινού αποκαλυπτικού δελτίου του Extra. Ο καθηγητής Πανάς, ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  >>>>

σχολιάζοντας το ευρωβαρόμετρο, προβλέπει με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Χρυσή Αυγή θα περάσει την ΝΔ στις ευρωεκλογές. Οι πανελίστες παθαίνουν εγκεφαλικό, ο άλλοτε λαλίστατος Φαήλος Κρανιδιώτης της ΝΔ καταπίνει την γλώσσα του και ο Στέφανος Χίος "τρολάρει" τους πανικοβληθέντες συναδέλφους του επαναλαμβάνοντας συνεχώς: "Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή...".
Στο σημείο εκείνο ο παρουσιαστής του δελτίου αποφασίζει ότι πρέπει να διακόψουν και ομολογεί πως το twitter έχει πάρει ήδη φωτιά από τις αποκαλύψεις του καθηγητή Πανά.
Ας σημειωθεί ότι ο καθηγητής Πανάς είχε προβλέψει πρώτος την επέλαση της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων και σήμερα επαληθεύεται πανηγυρικά, ενώ είχε πλησιάσει αρκετά και τα ποσοστά μας στις τελευταίες εκλογές. Μένει να δούμε αν το κόμμα μας θα είναι δεύτερο ή πρώτο στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν την ψαλίδα με τον Σύριζα να έχει κλείσει, χωρίς να προσμετρούμε την κρυφή ψήφο, που θεωρείται δεδομένη λόγω της συστημικής τρομοκρατίας.