Αποστρεφόμαστε τόσο τον κίβδηλο πατριωτισμό των δεξιών όσο και τον κάλπικο σοσιαλισμό των αριστερών - Καμία έκπτωση στις Ιδέες μας: Χρυσή Αυγή ή τέφρα!


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας
Ολοένα και αυξανόμενο μέρος του Ελληνικού Λαού αναγνωρίζει πλέον όχι μόνο πως η Χρυσή Αυγή παρέμεινε αυστηρά προσηλωμένη και συνεπής στις προεκλογικές της διακηρύξεις, αλλά επιπλέον πως αποτελεί την πραγματική και δίκαιη τιμωρία των υπεύθυνων της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος.
Δεν σημαίνει βεβαίως τούτο, πως το σύνολο του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας είναι έτοιμο να συμμετάσχει ενεργά στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτό το έργο ...

επαφίεται στους πραγματικούς αγωνιστές του Κινήματος, εκείνους που σήκωσαν το βάρος του Αγώνα στο παρελθόν και θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο και στο μέλλον. Επαφίεται στους Προμηθείς του Νέου Λαού που έρχεται για να αντικαταστήσει έναν λαό δειλών και προσκυνημένων.
Εκείνο το οποίο πετύχαμε ως Κίνημα μέχρι σήμερα, είναι η πολιτική αφύπνιση ενός Λαού ο οποίος φυσιολογικά εξαθλιώνεται, συνεπεία της εμπιστοσύνης και στήριξης που παρείχε μέχρι πρότινος στο Καθεστώς των διεφθαρμένων. Εκείνο το οποίο πρέπει να πετύχουμε στο άμεσο μέλλον είναι να κινητοποιήσουμε κατά το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του Λαού μας στον Πολιτικό μας Αγώνα, στρέφοντας κατά προτεραιότητα το βλέμμα και την προσοχή μας προς το υγιέστερο κομμάτι του, την Ελληνική Νεολαία.
Ως εκ τούτου, οφείλουμε να μην παρασυρόμαστε από τους «επαναστάτες» του καναπέ, των οποίων η αντίδραση αναλώνεται στις ύβρεις προς τα ανδρείκελα των τηλεοπτικών οθονών εκ των οποίων και εκχέουν το αντεθνικό τους δηλητήριο. Ούτως ή άλλως, αυτού του είδους οι «αγωνιστές» είναι πολύ «σοφοί» για μας τους αδαείς. Εντούτοις, δεν είναι φρόνιμο να ανεχόμαστε την κριτική από άκαπνους οι οποίοι μας κατηγορούν για ολιγωρία, επιδιώκοντας να καλύψουν κατ' αυτό τον τρόπο την προσωπική τους δειλία να συνεισφέρουν και το ελάχιστο έστω, στον Εθνικό Αγώνα.
Θέτουμε λοιπόν ένα τέρμα σ' εκείνους που αυτάρεσκα παρουσιάζονται ως σύμβουλοι και παραγωγοί ιδεών. Και χαράζουμε στο μυαλό μας το εξής: ο πιο φωτεινός νους δεν αξίζει τίποτε αν η συμμετοχή στην πολιτική δράση και στον Αγώνα είναι λέξεις άγνωστες για εκείνον. Εκείνοι που περιφρονητικά μιλούν για τα «παιδιά της Χρυσής Αυγής» δεν είναι παρά οι βετεράνοι της αδράνειας και της ανοχής στο Καθεστώς της ξενοκρατίας. Εμείς δεν έχουμε να ντραπούμε για τίποτα, αντίθετα εκείνοι έχουν να ντραπούν για πολλά και γι' αυτό σκύβουν το κεφάλι όταν αντικρίζουν αυτά τα παιδιά. Τους επιτρέπουμε να ζηλεύουν αυτό που διακρίνουν σε μας και δεν μπόρεσαν ποτέ να προσεγγίσουν, αλλά τους απαγορεύουμε αυστηρά να μας κριτικάρουν!
Με απλά λόγια και δίχως περιστροφές, κλείνουμε τ' αυτιά στις σειρήνες της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης. Αποστρεφόμαστε τόσο τον κίβδηλο πατριωτισμό των δεξιών όσο και τον κάλπικο σοσιαλισμό των αριστερών, διότι και τα δύο υπηρετούν τους διεθνείς επικυρίαρχους και τους εγχώριους Τυράννους της Πατρίδος και του Λαού μας. Αφιερώνουμε κάθε μας σκέψη και δράση στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και δεν επιτρέπουμε καμία έκπτωση στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα, προς χάριν της ικανοποίησης των δειλών. Αγωνιζόμαστε με πάθος και δύναμη στην οριστική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού, ως της ικανής και αναγκαίας συνθήκης προκειμένου να υπάρξει μέλλον για το Λαό και την Πατρίδα μας!
Γυρέψτε λοιπόν τους Συντρόφους στον Αγώνα, βαστήξτε περήφανα και ψηλά τις Σημαίες και αγωνιστείτε με όλη σας την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό για να πέσει το συντομότερο δυνατόν το Καθεστώς των ανθελλήνων και των διεφθαρμένων!

Ευάγγελος Καρακώστας