ΣΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, "ΠΕΣ – ΠΕΣ ΕΜΕΙΣ – ΓΡΑΦΕ ΕΣΥ ΚΛΑΠΑ", ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΛΕΕΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ

Αηδιάζει ο κόσμος με τη νοοτροπία δημοσιογράφων οι οποίοι αν και (ακρο)αριστεροί έχουν μια τέτοια φιλοσυστημική εκτίμηση των γεγονότων που θα τους ζήλευαν και οι στυλοβάτες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, όπως ο Πρετεντέρης, Η Στάη, ο Ευαγγελάτος, ο Χατζηνικολάου και όλα τα καλά παιδιά! 
Μια τέτοια περίπτωση και η περίπτωση της «Εφημερίδας των Συντακτών» (γνωστή και ως ... 
εφημερίδα των φωτομοντάζ), η οποία αποτελεί ένα «διαμάντι» του εθνομηδενισμού, του πολυπολιτισμού αλλά και της υπεράσπισης όσων κατηγορούνται για συμμετοχή στις δολοφονικές οργανώσεις της Κόκκινης Τρομοκρατίας αλλά και κατασυκοφάντησης ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
 
Διαβάζουμε στο iefimerida:
“Σε μία απίστευτη πρόκληση προχώρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που έκαναν παρέλαση στο Κερατσίνι και κατέβασαν πανό που είχε αναρτηθεί στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο σημείο που έπεσε νεκρός. Περίπου 100 Χρυσαυγίτες βγήκαν με στρατιωτικό βήμα στο Κερατσίνι, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» και κάποιοι από αυτούς πήγαν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Φύσσας και κατέβασαν το πανό που υπήρχε εκεί. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έφεραν ασπίδες και φώναζαν συνθήματα για «εθνικιστές αγωνιστές». Η ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία σχετικά με το πανό. Το ertopen.com αναφέρει πως έπειτα από τη συγκέντρωση ομάδα Χρυσαυγιτών επιτέθηκε στον αυτοοργανωμένο χώρο αλληλεγγύης και ρήξης «Ρεσάλτο». Μετά από αποτυχημένη προσπάθεια να εισβάλλουν στο χώρο, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας πέτρες και σπάζοντας τζάμια.”
 
Εκτός από ανόητο, μένει να δούμε αν το δημοσίευμα αυτό ηγείται μιας νέας συντονισμένης επίθεσης παραενημέρωσης και κατασυκοφάντησης του Εθνικιστικού Κινήματος ενόψει των τελικών λύσεων που έχουν εκπονήσει Βενιζέλος – Σαμαράς με την αγαστή συνεργασία των αφεντικών τους, ντόπιων και ξένων. Πρόσφατα εξάλλου επισκέφθηκαν στην Αθήνα, πριν πάνε στο Ισραήλ, ηγετικά στελέχη του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, δηλαδή της Conference of Presidents of Major Jewish Organizations of America (CoP).
Θυμίζουμε απλά πως τις τελευταίες ώρες, ΤΟ NEWSIT ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΒΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (!!!!!) O ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΤΕΚΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ (!!!!) ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!…(Από ποιους σε ποιους;)
ΦΥΣΙΚΑ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!
Tότε θα (επι) βεβαιωθούμε εμείς, αλλά κι εσείς που διαβάζετε αυτές τις αράδες. Γιατί όλα αυτά γίνονται πολύ απλά επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πιστή στον λόγο της στον Ελληνικό Λαό, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, σε κατάμεστες τεράστιες αίθουσες ξενοδοχείων, τα ψηφοδέλτιά της για τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας.
 Περαστικά και τους αναμένουμε! 
Τον Μάιο θα είμαστε πρώτοι ακόμα και μέσα από τις φυλακές του ανθελληνικού καθεστώτος…