Αργύρης Ντινόπουλος: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ


Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι διενεργούνται δύο είδη δημοσκοπήσεων: Αυτές που δείχνουν στον Λαό και αυτές που φυλάνε στα συρτάρια των γραφείων τους, για εσωτερική χρήση. Η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών ειδών δημοσκοπήσεων είναι χαώδης. Αρκεί να δει και να συγκρίνει κανείς τις μυστικές δημοσκοπήσεις των δυτικών πρεσβειών ή την δημοσκόπηση του ...

zougla.gr με την φανερή δημοσκόπηση – παρωδία της Σαμα – Rass.
Ο λόγος που γίνεται η όλη χάλκευση των στοιχείων είναι προκειμένου να μην αποκαλυφθεί στον Λαό ότι η εθνοκτόνα χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά δεν έχει κανενός είδους δημοκρατική νομιμοποίηση, αφού πλέον εκφράζει ένα, το πολύ, 20% των Ελλήνων πολιτών. Βέβαια ακόμα και αυτή η εκτίμηση περί 20% είναι υπερβολική καθώς στην καθημερινή σφυγμομέτρηση που διενεργείται στις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας ο καθείς μπορεί να αντιληφθεί ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απλώς δεν υπάρχουν, αφού ακόμα και αυτοί που εν τέλει θα τους ψηφίσουν, ντρέπονται να το πουν.
Τα κομματικά επιτελεία, όμως, έχουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, όπως προείπαμε, στα συρτάρια τους και δρουν βάσει αυτών και όχι βάσει των χαλκευμένων και άκυρων δημοσκοπήσεων. Επειδή, λοιπόν, οι νεοδημοκράτες ξέρουν ότι πλέον είναι τρίτο κόμμα και μάλιστα με ραγδαίες πτωτικές τάσεις, έχουν ξεκινήσει την επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής, μπας και καταφέρουν να κρατήσουν το «χέρι» τους μέσα στην «καρδάρα με το μέλι».
Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», ήταν καλεσμένοι ο Ντινόπουλος της ΝΔ και ο Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί, εξαιτίας λάθους που προκλήθηκε από εκνευρισμό, έσπασε η «ομερτά» και το σύστημα παραδέχτηκε τα ψέμματα του, παραδεχόμενο την αλήθεια περί των πραγματικών δημοσκοπήσεων.  Αφότου, λοιπόν, ο Στρατούλης μίλαγε για τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την ΝΔ να χάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ντινόπουλος πέρασε στην «αντεπίθεση», λέγοντας:
«Μια που μιλάτε για δημοσκόπηση, επειδή το λέτε, το λέτε, το λέτε, να σας θυμίσω ότι με βάση τη δημοσκόπηση αυτή, αν η ΝΔ δεν είναι δεύτερο κόμμα, θα είναι η Χρυσή Αυγή»
Με βάση αυτή την παραδοχή μπορεί κανείς να αντιληφθεί με σαφήνεια τους λόγους που οδηγούν στην πολιτική, παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αν δε συνδυαστεί αυτό με την βεβαιότητα όλων των πολιτών ότι το πολιτικό σύστημα και η εγχώρια διαπλοκή έχουν πολλές παρανομίες στην πλάτη τους, τις οποίες επιθυμούν να κρατήσουν κρυφές, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά περισσότερα πράγματα γύρω από την δράση επιόρκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Οι μεθοδεύσεις τους, όμως, θα πέσουν στο κενό και η κλεπτοκρατία θα ηττηθεί, ενώ οι μεθοδεύσεις αυτές θα χρησιμεύσουν μόνο για την στοιχειοθέτηση των κατηγοριών για κατάλυση του πολιτεύματος, που θα βαραίνουν τους ταγούς, τους εκπροσώπους και τα τσιράκια της κλεπτοκρατίας.