ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο οι Έλληνες που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες που είτε διαμένουν μόνιμα (μετανάστες, φοιτητές κ.λπ.) είτε θα βρεθούν –για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και για τουρισμό- εκείνες τις μέρες σε χώρες της Ε.Ε. Αρκεί να το δηλώσουν εγκαίρως! Δε θέλει κόπο, είναι μια απλή αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν οι ...

ενδιαφερόμενοι και να την καταθέσουν στις ελληνικές πρεσβευτικές ή προξενικές αρχές! Η αίτηση-δήλωση αυτή είναι ανηρτημένη στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr).
Όλοι οι Έλληνες-κάτοικοι χωρών της Ε.Ε., που αγαπάνε την Πατρίδα τους, έχουν ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές! Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους και οφείλουν να το ασκήσουν, για να μην έρθουν κάποια ημέρα στην Ελλάδα και τη βρούνε ρημαγμένη!
Επίσης, όλοι μας έχουμε κάποιον συγγενή, γνωστό ή φίλο που διαμένει σε χώρα της Ε.Ε. Σήμερα η επικοινωνία είναι πανεύκολη μέσω του SKYPE. Να τους ενημερώσουμε, λοιπόν, όλους για το δικαίωμά τους!

(ΥΓ) 1: Η συγκεκριμένη ψηφοφορία στις πρεσβείες και τα προξενεία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαΐου 2014…

(ΥΓ) 2: Η προθεσμία κατάθεσης των δηλώσεων είναι μέχρι τις 28 Μαρτίου 2014. Αλλά, μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Μην αφήνετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα!