Εκατοντάδες Ελλήνων τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων στην Καρδίτσα


Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν ποτέ τους Ήρωες του Έθνους. Η 31η Ιανουαρίου του 1996 είναι μια νύχτα Εθνικού ξεπεσμού και κατήφορου, αλλά και μια νύχτα που τρείς Έλληνες αξιωματικοί, θα περάσουν στο πάνθεον των αθανάτων. Ο Τούρκος, αμφισβητεί για ακόμη μια φορά την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και καταπατά τα χωρικά μας ύδατα. Μια βραδιά που τα σύνορα μας μίκρυναν, όπως μίκρυνε η τιμή μας, η αξιοπρέπεια μας, η Εθνική μας κυριαρχία. ...
Μοναδική εξαίρεση, οι τρείς μεγάλοι μας σύγχρονοι Ήρωες. Οι στρατιώτες που τίμησαν την στολή τους, που έγραψαν με Χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στους Ήρωες του Έθνους.

 


Η Χρυσή Αυγή τίμησε με μία εκδήλωση στην Καρδίτσα τους Ήρωες του Έθνους, σε μία συγκέντρωση πρωτόγνωρη για την πόλη. Όλα ξεκίνησαν στην Πλατεία Καραϊσκάκη, όπου πολλές εκατοντάδες Ελλήνων συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τους Νεκρούς Ήρωες του Έθνους.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι Συναγωνιστές Γιώργος Μισιάκας, Χρήστος Αθανασάκος και ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος.
 
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης, όπου είχαμε την χαρά να δούμε να ενώνονται μαζί μας ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν ενημερωθεί πρότερα για την συγκέντρωση, αφού ως γνωστόν τα ΜΜΕ μόνο να βρίζουν την Χρυσή Αυγή ξέρουν. Όλοι μαζί ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, ανανενεώνοντας το ραντεβού μας στους δρόμους των Αθηνών για την ετήσια τελετή Τιμής και Μνήμης που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή.

Επί 17 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.
Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους, όπως πράττουμε σήμερα Εμείς!
Επί 17 έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών πλημμυρίζει από Πίστη.
Ψηλά οι Σημαίες μας! Και το κέντρο των Αθηνών, φωτίζεται από τις Δάδες μας, οι ψυχές των Ηρώων και Μαρτύρων μας!
Ένα Έθνος σύσσωμο, εγείρεται. Εμπρός μας παρελαύνει η Ελληνική Νεολαία και πίσω μας ακολουθούν οι Αγέννητοι κι οι Νεκροί!
Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων Εμείς διαθέτουμε ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ!
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, Λεωφόρος Βασ. Σοφίας, έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών, Μνημείο Ιμίων