Χωρίς μαχαίρι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, ο Αντώνης Γρέγος, υπό τον "φόβο".... συλλήψεων από τον Δένδια...


Χωρίς μαχαίρι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας της «Χρυσής Αυγής» στα Τρίκαλα υπό τον φόβο συλλήψεων....
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr θέλοντας να διακωμωδήσουν το κατηγορητήριο των συλλήψεων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» στα Τρίκαλα ...
χρησιμοποιήθηκε …σπάτουλα αντί μαχαίρι για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας απόψε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.
«Από ότι βλέπετε αυτή η σπάτουλα δεν είναι κοφτερή για να κατηγορηθούμε και να συλληφθούμε για την κατοχή της», ανέφερε ο καλεσμένος στην εκδήλωση βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος και ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους «Καλή λευτεριά».

Νωρίτερα ο βουλευτής, σε συνέντευξη τύπου, ανέφερε πως η «Χρυσή Αυγή» θα έχει παντού ψηφοδέλτια για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τις Ευρωεκλογές και δήλωσε βέβαιος πως «θα κερδίσουμε αυτή την "μάχη" αφού οι δημοσκοπήσεις όχι αυτές οι "στημένες" των καναλιών δείχνουν να έχουμε ποσοστό 18-20% πανελλαδικά, έχουμε πρόγραμμα που σκόπιμα αποκρύπτουν τα ΜΜΕ, είμαστε νόμιμος πολιτικός φορέας που με δόλια μέτρα αυτοί που είναι παράνομοι μας κυνηγάνε, αλλά έχουν καταφέρει να γελάει μαζί τους ο κόσμος με τα "στημένα" κατηγορητήρια που φυλάκισαν παράνομα τους συναγωνιστές μας οι οποίοι με την δύναμή τους, δίνουν κουράγιο στον Ελληνικό λαό και ελπίδα ότι θα έρθει η λευτεριά» και πρόσθεσε με νόημα πως «Μετά τις εκλογές κάποιοι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί μπορούν να βρεθούν εκτός Νόμου».

Ο βουλευτής ήταν και ομιλητής στην εκδήλωση που παρακολούθησαν στελέχη και μέλη της «Χρυσής Αυγής» κάνοντας αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στις θέσεις του κόμματος.

Όσο για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, αυτή περιείχε 3 φλουριά που το καθένα αντιστοιχούσε στο βιβλίο «Τομέας Χ» του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη.

trikalanews.gr