Eνημερωτικές εκστρατείες του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Το απόγευμα της Πέμπτης και της Παρασκευής αντίστοιχα, το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μαζική ενημερωτική δράση σε κεντρικούς κόμβους της πόλης, απαντώντας έτσι στην πολεμική τακτική του συστήματος αλλά και στην αποσιώπηση του Κινήματός μας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ακολουθεί εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα  >>>>






Με τα μέσα που διαθέτουμε φροντίζουμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για τις Θέσεις του Κινήματός μας, αλλά και για την φαιδρότητα της δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η κατάλυση του συντάγματος αποτελεί πλέον καθημερινότητα για τους ορκισμένους εχθρούς μας, που κυβερνούν την πατρίδα μας και είναι υπεύθυνοι, δυστυχώς, όλων των εξουσιών. Αγνοούν όμως πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χαρακτηρίζεται από Ιδέες και Αρετή, λέξεις και έννοιες άγνωστες σε όλους αυτούς, που μας πολεμούν. Αυτή ακριβώς η διαφορά μας, μας κάνει να μη μπορούμε να «χωρέσουμε» στους μαθηματικούς υπολογισμούς και τον προγραμματισμό τους. Αγέρωχοι και υπερήφανοι οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουμε τον Αγώνα μας μέχρι τέλους, εναντίον όλων – κάτι που μας έχει γίνει βίωμα με το πέρας των δεκαετιών.




Δεκάδες Χρυσαυγιτών βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Βαρδάρη, της Κολόμβου και Αντιγονιδών και αργότερα προχώρησαν σε πορεία με παράλληλο μοίρασμα ενημερωτικού υλικού επί της οδού Δωδεκανήσου και Πολυτεχνέιου. Το απόγευμα της Παρασκευής προχώρησαν σε πολύωρη ενημερωτική δράση στον κόμβο πλησίον των δικαστηρίων. Η επιλογή των περιοχών δεν έγινε τυχαία, καθώς σε αυτές τις περιοχές το Κίνημά μας είχε λάβει διψήφια ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές, αφού οι εναπομείναντες κάτοικοι αυτών των περιοχών βλέπουν στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο σωτήρα. Παρόλη την ύπαρξη μεγάλου Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή, οι συνοικίες αυτές μαστίζονται από πορνεία, εγκληματικότητα λαθρομεταναστών, παραεμπόριο και αποτελούν και τη μεγαλύτερη κοίτη εμπορίας ναρκωτικών στο νομό. Φυσικά σε όλες τις κινητοποιήσεις των κατοίκων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ο μόνος πολιτικός φορέας που έδωσε το παρόν και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους, κάνοντας ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά, το ποιο είναι το μοναδικό κόμμα στη χώρα μας, που έχει στην κορυφή της «ατζέντας» τους, το καλό του Έλληνα πολίτη!


Καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεων οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ενθουσιώδεις, ζητώντας μας περισσότερα φυλλάδια για να τα μοιράσουν και εκείνοι με τη σειρά τους. Αυτοκίνητα σταματούσαν την κίνηση για να προλάβουν να μας ρωτήσουν πως μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, αλλά και πότε θα μπορέσουν να έρθουν στα γραφεία μας. Πεζοί και οδηγοί φώναζαν πως «Ο λαός βλέπει και η κάλπη θα μιλήσει» και μας ζητούσαν να μεταβιβάσουμε τις ευχές τους για στήριξη και δύναμη στους πολιτικούς κρατούμενους του Κινήματός μας, τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους βουλευτές.
Νέοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια τους και συνθήματα για την Ελλάδα έδωσαν μία διαφορετική πνοή στα απογεύματα αυτά, δείχνοντας πως το μέλλον της Πατρίδας μας βρίσκεται στα χέρια αυτών ακριβώς των ανθρώπων… των «παιδιών με τα μαύρα μπλουζάκια», των παιδιών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



















Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893