Μέσω διασυνοριακών προγραμμάτων ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας


Φαίνεται ότι το παιχνίδι του προδοτικού καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου με το οποίο θέλει να ξεπουλήσει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στους ανεκδιήγητους και εκ της Αμερικής ...

υποβοηθούμενους γείτονες Σκοπιανούς παίζεται πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα.
Μέρος του παιχνιδιού αυτή τη φορά είναι η υγεία, μέσω της οποίας επιβάλλουν με το έτσι θέλω τα άθλια σχέδιά τους, ποντάροντας πάντα στο φόβο των πολιτών, μέσω της τρομοκρατίας που έχουν επιβάλει στη χώρα.
Το πρώτο μέρος του έργου το είδαμε με τον τηλεπωλητή βιβλίων – υπουργό Άδωνη, που βάλθηκε με επιμονή να τελειώσει το καταστροφικό έργο των προκατόχων του στον τομέα της υγείας.
Ελλείψεις ιατροφαρμακευτικού υλικού και μηχανημάτων, απολύσεις απαραίτητου νοσοκομειακού προσωπικού και γιατρών, κλείσιμο μονάδων και εντέλει προσπάθεια να κλείσουν έως και ολόκληρα νοσοκομεία.
Μια από τα ίδια λοιπόν έχουμε και στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς, καθώς και στα Ν. Γουμένισσας και Κ.Υ. Πολυκάστρου και Δροσάτου, τα οποία έχουν ουσιαστικά αφεθεί στη τύχη τους από την κεντρική διοίκηση του συστήματος υγείας.
Κάπου εδώ έχουμε το δεύτερο μέρος του έργου, όπου ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς και γνήσιο τέκνο της οικογένειας του πασοκ ενεργοποίησε διασυνοριακό πρόγραμμα ενίσχυσης της ΕΕ για την κάλυψη εξοπλισμού των νοσοκομείων του Κιλκίς, στο οποίο όμως η γείτονα χώρα αναφέρεται και μάλιστα με έπαρση ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι όσον αφορά την υπόθεση προδοσία τα γρανάζια του συστήματος δουλεύουν μια χαρά.
Χρησιμοποιείται ως πρόφαση η παντελής απουσία της ελληνικής πολιτείας, ώστε να γίνονται συμφωνίες και να χρησιμοποιούνται ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία επί της ουσίας είναι παράνομα διότι κύριο στόχο έχουν να πλήξουν τη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα και όχι να βοηθήσουν όπως διατρανώνουν ορισμένοι καλά βολεμένοι και πληρωμένοι υπάλληλοι του Ελληνικού κράτους.
Πληροφορούμε όμως ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Είναι κοντά η ώρα που θα κληθούν να λογοδοτήσουν απέναντι στην πραγματική δικαιοσύνη και στον Ελληνικό λαό!

Είναι η ώρα που θα ανατείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αγώνας μέχρι την τελική νίκη για να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος!

Σταμπουλής Ιωάννης Τ.Ο. Κιλκίς
xathess.blogspot.gr