Σιωνιστικές οργανώσεις απαιτούν να καταργηθούν τα κάλαντα στην Ρουμανία ως... αντισημιτικά!


Με τις λαϊκές παραδόσεις και τον πολιτισμό τα’ χουν βάλει οι σιωνιστές και οι ανά τον κόσμο υποτακτικοί τους. Έτσι, σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία από «αντισημιτικά κάλαντα» που προβλήθηκαν σε κρατικό τηλεοπτικό κανάλι. Το Εβραϊκό Τηλεγραφικό Πρακτορείο (Jewish Telegraphic Agency, JTA) κατήγγειλε ότι τα κάλαντα που μετέδωσε το ρουμάνικο δίκτυο ...

TVR3Verde, ένα τηλεοπτικό κανάλι για τους αγρότες, «έχουν αντισημιτικό περιεχόμενο». Τα κάλαντα  τραγούδησε το παραδοσιακό συγκρότημα Dor Transilvan και σε κάποιο σημείο τους λένε «μόνο στην καμινάδα σαν τον καπνό, αυτό είναι μόνο καλό για τον Εβραίο, για να κάνει καπνό μέσα από την καμινάδα στο δρόμο».
Σας θυμίζουν… ολοκαύτωμα όλα αυτά; Κι όμως, τα κάλαντα αυτά είναι του 19ου αιώνα και συνιστούν λαϊκή παράδοση στη Ρουμανία.
Τέλος, η οργάνωση MCA Romania (μη κυβερνητική οργάνωση του Σόρος κλαμπ…), που παρακολουθεί φαινόμενα αντισημιτισμού στην χώρα, απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας στον πρόεδρο και στον πρωθυπουργό της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκπομπή, βάζοντάς τα με το… κοινό: «Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι κανένας από το ακροατήριο ή το κοινό δεν πήρε μια στάση ενάντια στα αντισημιτικά χριστιανικά κάλαντα που υποκινούν σε κάψιμο των Εβραίων».
(ΥΓ): Εμείς εδώ δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα. Με την ενεργό υποστήριξη όλων των συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, έρχεται ο «αντιρατσιστικός» νόμος, κι έτσι οι σιωνιστές και οι αντιπρόσωποί τους θα κοιμούνται ήσυχοι. Για λίγο, όμως, γιατί η μελλοντική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα καταργήσει τους άνομους «νόμους» τους!


Εθνικισμός.net