Ο..."αντισυστημικός" Νότης Μαριάς και η... "συστημική" Χρυσή Αυγή!

Υπό διάλυση βρίσκεται το κόμμα του αριστερο-δεξιο-κεντρώου προέδρου Πάνου, (Όπου φύγει, φύγει από το κόμμα του Καμμένου! - Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!)
μιας και δεν έχει να πει τίποτα στον ελληνικό λαό πέρα από ένα ξερό «όχι στο Μνημόνιο» και τα στελέχη του προσπαθούν να διασωθούν λέγοντας ιστορίες για… αγρίους. ...



Όπως ο «πολύς» Νότης Μαριάς για παράδειγμα, ο οποίος εμφανισθείς χθές στο… χαζοκούτι και αφού προσδιόρισε το πολιτικό στίγμα του κόμματος στο οποίο ανήκει τώρα, στο «κέντρο» του πολιτικού φάσματος, έκανε επίθεση στην Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι κακώς ο κόσμος πιστεύει ότι είναι αντισυστημικό κόμμα!
Κοίτα ποιος μιλάει! Για όσους δεν τον ξέρουν, λοιπόν, ο… αντισυστημικός Μαριάς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική από το μαοϊκό ΚΚΕ (μ-λ). Στη συνέχεια, πήγε στο ΠΑΣΟΚ, όπου –την εποχή της απίστευτης λεηλασίας του δημοσίου χρήματος- έλαβε γερές θέσεις (ειδικός επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο υπουργείο Εξωτερικών, διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης, πρόεδρος του οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης… ), λάκισε όταν είδε πως το καράβι έμπαζε νερά, κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2010 (Αττικής), στελέχωσε την «Ενωτική Κίνηση» του διαγραμμένου από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Κουρουμπλή (που ήδη έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ), φλέρταρε με τη «Σπίθα» των Μίκη και Γλέζου και φερόταν ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών, αλλά την τελευταία στιγμή τον τράβηξε ο πρόεδρος Πάνος. Λόγω της ιδιότητάς του πρώην (;) κομμουνιστή, λέγεται πως είναι ο ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ προέδρου Πάνου και Τσίπρα.
Να, «αντισυστημικός», να μάλαμα!