Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού N. Πιερίας για τα διόδια Αιγινίου - ΒΙΝΤΕΟ



Την Κυριακή 10 Μαρτίου και κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, η Τ.Ο. Πιερίας παραβρέθηκε σε άλλη μια εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής που αντιστέκονται στην λειτουργία των νέων διοδίων Αιγινίου, σε απόσταση μόλις 12 χιλιομέτρων από τον σταθμό ...



διοδίων που λειτουργεί στα Μάλγαρα, τα οποία δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα οικονομικής και κοινωνικής φύσεως στην ευρύτερη περιοχή.
Πολυάριθμο κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κατερίνης μετέβη στον σταθμό διοδίων, παρουσία και του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου και του υπεύθυνου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, όπου πλήθος κατοίκων τους υποδέχθηκε με θέρμη. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης εκ μέρους της Τ.Ο. Πέλλας - Ημαθίας.

Στη θέα και μόνον των Ελληνικών σημαιών που κρατούσαν οι Συναγωνιστές, ο ενθουσιασμός των διερχόμενων οδηγών ήταν εμφανέστατος και εκδηλώθηκε με αμέτρητα θετικά σχόλια. 
Ο Συναγωνιστής Γρέγος, απευθυνόμενος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, τόνισε πως είναι απαράδεκτη η εκμετάλλευση του εθνικού οδικού δικτύου από ιδιώτες και ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος συμπαραστέκεται στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων να κλείσει άμεσα ο σταθμός διοδίων.