Κανένα από τα τσοντοκάναλα (μικρά και μεγάλα) δεν έπαιξε την αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Η φίμωση της Χρυσής Αυγής και η ένοχη ομερτά των τουρκοκάναλων δεν έχει προηγούμενο! Είναι γνωστό πως τα ΜΜΕ της διαφθοράς (έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος) συνεχίζουν ασταμάτητα έναν ανορθόδοξο επικοινωνιακό πόλεμο αποσιώπησης και λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής. Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής -του κόμματος που εκπροσωπεί την βούληση του 7% των πολιτών στις τελευταίες εκλογές και σύμφωνα με όλες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις τελευταίες ...


δημοσκοπήσεις είναι τρίτη δύναμη, εκφράζοντας πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες- έχουν εξαφανιστεί πλήρως από τις τηλεοπτικές οθόνες. Τα δελτία ειδήσεων με το ζόρι εμφανίζουν ψήγματα των ανακοινώσεων του Γραφείου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ για μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις, αποσπάσματα από το Κοινοβούλιο ή ζωντανή προβολή ούτε λόγος να γίνεται... Το γεγονός αυτό έχει επισημανθεί πολλάκις, ενώ το επιβεβαιώνει και το ΕΣΡ, κρατώντας βέβαια μια ένοχη και αδιάφορη στάση.
Στο μείζον πολιτικό ζήτημα της εμπλοκής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπόθεση “Καβάλα Όιλ” και πετρέλαια Βορείου Αιγαίου και στην αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής, η στάση που τήρησε το σύνολο των ΜΜΕ ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ! Παρόλο που το όλο θέμα εξελίχθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας και εστάλη σχετικό Δελτίο Τύπου και οπτικοακουστικό υλικό από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής προς άπαντες ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε ούτε την ελάχιστη αναφορά στο θέμα. Από την άλλη, στο σύνολο του σημερινού Τύπου σπαταλήθηκαν το πολύ 30 (!) λέξεις για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι πασιφανής ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσης, όπως και το δίχτυ προστασίας που απλώνεται πάνω από την οικογένεια Μητσοτάκη. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ό, τι κι αν κάνουν η φωνή της αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής θα ακούγεται στεντόρεια στην Ελληνική κοινωνία και θα αφυπνίζει καθημερινά συνειδήσεις κόντρα στις συκοφαντίες και την σιωπή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.