Βίαιος και παιδόφιλος ο αδερφός του Ομπάμα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRK4pdAo_LOS3_ZhmuVuRlaomP9ZRV0HuwQumyJIbnZGJkdDFCVUbYkAb9SG4tLUDe3ceL842Zn2HPfMusxA2sk7h64go_KdYlejArQbbL2GLfqapYcDdQYiCftfsNs0IWjX8-i8qCZaQ/s1600/Abongo-and-Barack_small.jpg
Ως παιδόφιλος και βίαιος προς τις συζύγους του χαρακτηρίζεται ο αδερφός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μαλίκ Ομπάμα, που είναι και υποψήφιος για την θέση του κυβερνήτη στην Επαρχία Siaya της Κένυας.
Όπως αναφέρει η 20χρονη Σίλα, η πιο νεαρή από τις 12 συζύγους του Μαλίκ, ...



"Στην αρχή, όταν με πλησίασε στο τζαμί, ήταν πολύ ευγενικός. Αλλά ότι τον παντρεύτηκα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Με δέρνει συνέχεια και χωρίς λόγο. Και είναι μονίμως κακότροπος και νευριασμένος".
Ο Μαλίκ, δελέασε τη Σίλα, δίνοντάς της 30 ευρώ όταν ήταν μαθήτρια και μόλις 17 ετών,κάτι παράνομο σε μια χώρα που το νόμιμο όριο συγκατάθεσης είναι τα 18.
Αυτή την στιγμή η Σίλα, που έχει μια κόρη 18 μηνών με τον Ομπάμα, ζει μαζί με ακόμη 3 συζύγους του στο "Βarack H Obama Foundation rest and relaxation centre", ένα εστιατόριο που έχει φτιάξει ο Μαλίκ για να προσελκύει τουρίστες χρησιμοποιώντας το όνομα του ετεροθαλή αδελφού του. Τον οποίον και ζηλεύει με πάθος.
Μάλιστα η Σίλα δεν είναι η μοναδική που καταγγέλλει τον πάμπλουτο Μαλίκ για κακομεταχείριση.
Το ίδιο κάνει και η 33χρονη Χάφσα, που τον παντρεύτηκε ενώ ήταν έφηβη, έζησε μαζί του πέντε χρόνια και, μην αντέχοντας άλλο τους ξυλοδαρμούς, τον εγκατάλειψε: "Είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος. Εγωιστής, ζηλιάρης και τσιγκούνης με τα λεφτά του και τον χρόνο του".
Ο Μαλίκ, η πολιτική πλατφόρμα του οποίου περιλαμβάνει φυλλάδια που είναι αγκαλιά με τον Ομπάμα και φρούδες υποσχέσεις ότι διαθέτει "διεθνείς διασυνδέσεις" παρανομεί και όσον αφορά τον αριθμό των γυναικών του.
Ενώ κανονικά επιτρέπεται να έχει μέχρι 4, εκείνος έχει πάνω από 12. Τις οποίες χωρίζει σε τετράδες και βάζει να κατοικούν σε διαφορετικά σπίτια, ώστε να φαίνεται ότι τηρεί τον νόμο.