Ο γελωτοποιός Λαζόπουλος επιτίθεται με ιστορικές ανακρίβειες κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Ο άνθρωπος, ο οποίος σε καιρούς ανεργίας, φτώχειας και εξαθλίωσης για τον περήφανο Ελληνικό Λαό πληρώνεται αδρά για να αποχαυνώνει τους αφελείς, παρουσιάζοντας εαυτόν ως «επαναστάτη» ενώ στην ουσία αποτελεί εξάρτημα σ' έναν από τους κατ' εξοχήν μηχανισμούς προπαγάνδας του ανθελληνικού Καθεστώτος, επιχείρησε για πολλοστή φορά να διαβάλλει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μιας και οι προσπάθειες των υπόλοιπων ρουφιάνων της ...



στρατευμένης δημοσιογραφίας και της φιλτραρισμένης ή διαστρεβλωμένης (κατά τις βουλές των εξουσιαστών) ενημέρωσης έπεσαν στο κενό.
Αιτία της νέας λασπολογίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στάθηκε το γεγονός της διαπαιδαγώγησης των ελληνοπαίδων στην Τοπική Οργάνωση του Κινήματος, στην ανατολική Αττική. Όπως συνέβη με ολόκληρο το φάσμα του μαρξοφιλελεύθερου κράτους και παρακράτους, το οποίο διαπεράστηκε από ένα αίσθημα οργής διότι σε περίοδο στυγνής μπολσεβίκικης τρομοκρατίας στο χώρο της εκπαίδευσης, υπάρχει ένας πολιτικός φορέας ο οποίος είχε το σθένος να επαναφέρει τον εθνικό χαρακτήρα της διαπαιδαγώγησης των νέων στο προσκήνιο, έτσι και ο κύριος αυτός, αναπόσπαστο χορτάτο μέλος της αστικής μπουρζουαζίας των σκοταδιστών, εστράφη κατά εκείνου, το οποίο οι ιδεολογικοί μας εχθροί ονόμασαν «φασιστικό παιδομάζωμα». Με αφορμή τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ξεκαθάρισε με τον πλέον σαφή τρόπο, πως σκοπός της διαπαιδαγώγησης των παιδιών δεν είναι άλλος από την εκμάθηση της Ελληνικής Ιστορίας και Μυθολογίας, ο πρώην μπολσεβίκος και νυν καπιταλιστής Λάκης, χαρακτήρισε τα μαθήματα ως «ασκήσεις ύπνωσης από την Χρυσή Αυγή».
Επιπλέον, θέλοντας να προσδώσει και μια κωμική χροιά αριστερίστικης δοκησισοφίας, ο ιδεολογικά εξαντλημένος και συγχυσμένος Λάκης πρόσθεσε με περίσσιο στόμφο και ύφος αντάξιο του πλέον σεβάσμιου ραβίνου των ορθόδοξων εβραίων: «Να προσθέσουμε λοιπόν στην αρχαία ελληνική σκέψη που διδάσκουν από το βιβλίο Αρχαίο Ελληνικό Δίκαιο στη σελίδα 103 οτι: οι πόλεις-κράτη στην αρχαία Ελλάδα εγγυώνται σε κάθε ξένο την ασφάλειά του, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τα εδάφη της. Ιδιαίτερης βαρύτητας αδίκημα θεωρείται η ξενοδέκτα, δηλαδή ο φόνος ξενιζόμενου ξένου. Όποιος έκανε έναν τέτοιο φόνο, τιμωρούταν με την μεγίστη των ποινών, δηλαδή τον θάνατο, στην αρχαία Ελλάδα της αρχαίας ελληνικής σκέψης», αποσπώντας το χειροκρότημα των μαριονεττών της εξέδρας, των οποίων η κορυφαία πράξη αριστερής-προοδευτικής αντίστασης ενάντια στην εξουσία, είναι το χειροκρότημα του παχυλώς αμειβόμενου Λάκη.
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο γελωτοποιός των βολεμένων πως η ύπνωση επιδιώκεται και επιβάλλεται από εκείνους που κρατούν στα χέρια τους την εξουσία. Η Χρυσή Αυγή, ούτε ήταν, ούτε θα γίνει ποτέ μέρος αυτού του συστήματος που κρατά την Πατρίδα και το Λαό μας δέσμιους αλλά είναι ο μόνος πολέμιος  ενός φύσει και θέσει αντεθνικού Καθεστώτος. Αντιθέτως, οι αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μάχονται καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα για την οριστική και αμετάκλητη συντριβή του, ώστε να οικοδομήσουν ένα αυθεντικά Εθνικό - Λαϊκό Κράτος. Τον «αγώνα κατά του συστήματος» με κακόγουστα ευφυολογήματα, πανηγύρια και προσυνεννοημένα παλαμάκια, τον αφήνουμε στα βολεμένα ανδρείκελα του καθεστώτος.
Θα ήταν εν τούτοις φρόνιμο, μιας και θέλησε ο γελωτοποιός του Καθεστώτος να μας κάνει μαθήματα Ιστορίας ομιλώντας περί «ξενοδέκτας», να παραθέσει τα στοιχεία τα οποία πιστοποιούν την εμπλοκή στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη δολοφονία ενός έστω λαθρομετανάστη. Αντιλαμβανόμαστε ότι η Χρυσή Αυγή και ο τρόμος που προκαλεί η δυναμική της είναι το κύριο θέμα συζητήσεως στα κοσμικά σαλόνια της αθηναϊκής μιαρής και αισχρής μπουρζουαζίας, στα οποία συνηθίζει να συχνάζει ο Λάκης, όταν βεβαίως ο καιρός δεν του επιτρέπει να βρίσκεται με περίεργες παρέες... σε κότερα στη Μύκονο. Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι εκείνου να απαιτεί με μαρξιστική αναίδεια τον θάνατο των χρυσαυγιτών για εγκλήματα τα οποία βρίσκονται μονάχα στη φαντασία των νοσηρών αριστερίστικων και καθεστωτικών εγκεφάλων, επικαλούμενος μάλιστα το αρχαίο ελληνικό δίκαιο, υπάρχει το χάος.
Εν προκειμένω, το επιχείρημα του παλαιού μαρξιστή και σημερινού «δημοκράτη», θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε όπως θα χαρακτηρίζαμε και τον ίδιο: κωμικό. Αντί του έργου της λασπολογίας και της συκοφάντησης, το οποίο εργολαβικά ανέλαβε ο γελωτοποιός της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας», μέσω της επιχειρούμενης εμπλοκής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε φόνους λαθραίων εισβολέων (οι οποίες αποδεικνύεται από την ίδια την αστυνομία ότι δεν αποτελούν παρά ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών των αλλοεθνών), θα ήταν πολλάκις ωφελιμότερο να εξετάσει την έννοια και το περιεχόμενο της λέξεως «ξενηλασία». Όπου με την λέξη ξενηλασία υποδηλώνεται σε αρχικό στάδιο η απαγόρευση αφίξεων και η εκδίωξη ξένων από ένα τόπο. Σε μεταγενέστερο στάδιο και συμφώνως προς την Λυκούργειο νομοθεσία, η οποία ενίσχυσε τα μέτρα αυτοπροστασίας της σπαρτιατικής Πολιτείας έναντι των ξένων, απαγορεύτηκε η άνευ αδείας των αρχών εγκατάσταση ξένων στη Λακωνική, προκειμένου να αποτραπεί ο εκμαυλισμός της σπαρτιατικής νεολαίας και ο εκφυλισμός της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, της λαϊκής κοινότητος των Λακεδαιμονίων.
Αστόχησε χαρακτηριστικά λοιπόν ο γελωτοποιός του καθεστώτος των διεφθαρμένων, στα βέλη που εκτόξευσε προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτά παθαίνει εκείνος που πληρώνεται για να λασπολογεί τους αληθινούς αγωνιστές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Ας αρκεστεί στα χειροκροτήματα των μερικών δεκάδων χαχόλων του αστικού κόσμου των δειλών και των προσκυνημένων. Διότι από τον Ελληνικό Λαό δεν πρόκειται να εισπράξει τίποτε περισσότερο από εκείνο το οποίο του αξίζει: την απαξίωση!