Η ανύπαρκτη ΟΝΝΕΔ επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Θέλετε να ακούσετε ένα ωραίο ανέκδοτο; Η ΟΝΝΕΔ υπάρχει ακόμη! Στα χαρτιά, φυσικά, γιατί στην πραγματικότητα, όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και στα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης για να βρουν νεολαίους απευθύνονται στις μικρές αγγελίες…




Παρόλα αυτά , τα φερέφωνα της εκάστοτε κομματικής ηγεσίας, που και που πρέπει να δικαιολογούν την τοποθέτηση τους ως «ηγήτορες» της (ανύπαρκτης) νεολαίας με το να βγάζουν κάποιες ανακοινώσεις, θυμίζοντας έτσι ότι (φυτό)ζωούν.
Πρόσφατα, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, προέβη σε μία δήλωση. Τι να αφορούσε, άραγε, αυτή η δήλωση; Μήπως κάποιο καυτό εθνικό ή κοινωνικό ζήτημα; Μήπως ήταν μια ανακοίνωση για την τραγική νύχτα των Ιμίων; Μήπως ήταν μια ανακοίνωση για την ανεργία που πλήττει τους νέους σε ποσοστό 56%; Μάλλον… αφελείς είμαστε. Η φιλελεύθερη γενιά του «κλάμπινγκ» και της «τρέντυ» εμφάνισης έχει πιο σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθεί, όπως π.χ. αυτό της «ημέρας μνήμης του Ολοκαυτώματος».
Συγκεκριμένα, ο Παπαμιμίκος είπε τα εξής: «Σε μια χρονική περίοδο που οι λύκοι μεταμορφώνονται σε ανθρώπους και επιδιώκουν να δηλητηριάσουν με την ατζέντα του μίσους το μέλλον αυτού του τόπου, τα εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος θα αποτελούν για όλους εμάς πρόσωπα, ονόματα και ψυχές που ποτέ δεν πρέπει να ξεχαστούν. Η βαρβαρότητα δεν έχει καμία θέση στις ζωές των ανθρώπων και στο πλέον ιερό και συνάμα συναρπαστικό δημιούργημα αυτών, την πολιτική. Ημέρες Μνήμης όπως η σημερινή είναι προορισμένες να μας το υπενθυμίζουν όσο οι άνθρωποι υπερισχύουν των...λύκων».
Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα αυτά «φωτογραφίζουν» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θα μπορούσαμε, απλώς, να πούμε ότι σ’ αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση αρμόζει η μέγιστη ηθική και πολιτική περιφρόνηση. Από την άλλη, όμως, θεωρούμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε στην απύθμενη θρασύτητα των φλώρων της «γαλάζιας γενιάς».
Πράγματι, λοιπόν, σ’ αυτή τη χρονική περίοδο οι λύκοι έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους. Λίγο καιρό πιο πριν, μιας και ομιλούμε με ζωολογικούς όρους, οι κότες παρίσταναν τους Αετούς… Μιλάμε, φυσικά, για τον Σαμαρά και την παρέα του, οι οποίοι αρχικά παρίσταναν ανέξοδα και ανεύθυνα τους αντιμνημονιακούς, μέχρι να στριμωχτούν και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, προσκυνώντας στην συνέχεια το μνημόνιο.
Οι ίδιοι… χαμαιλέοντες απέκλειαν προεκλογικά κάθε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, για να δείξουν αργότερα πόσο «κολλητοί» έγιναν με τους ολετήρες του συγκεκριμένου κόμματος. Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πιστεύουμε ότι ποτέ δεν πρέπει να ξεχαστούν οι νεκροί των αμέτρητων ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου με τους διάφορους εθνομηδενιστές της «λάιτ» αριστεράς, που χαρακτηρίζουν αυτά τα ολοκαυτώματα ως «συνωστισμό». Πολύ περισσότερο, μάλιστα, δεν επιθυμούμε να συγκυβερνήσουμε μαζί τους…
Όντως, λοιπόν, η βαρβαρότητα, η αναλγησία, η υπακοή στα ξένα κέντρα αποφάσεων και η επακολουθούσα συνεργασία με τις ξένες δυνάμεις κατοχής των διεθνών τοκογλύφων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί. Γι’ αυτό οι φορείς των παραπάνω αρνητικών ιδιοτήτων δεν είναι δυνατόν να έχουν την παραμικρή θέση στην πολιτική ζωή της Χώρας…
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ