Ο αρχιληστής συνεχίζει τις "μαγκιές" του - Τσοχατζόπουλος προς φύλακα του Κορυδαλλού, που τον τσάκωσε με κινητό: Εγώ εσένα θα σε στείλω στα Γρεβενά!

Τις μέρες των VIP κρατουμένων στον Κορυδαλλό περιγράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso. Σε αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων και η στιγμή που ο Τσοχατζόπουλος...



"πιάστηκε" με κινητό τηλέφωνο, με τον Άκη να λέει στον φύλακα που τον "τσάκωσε" "Εσένα θα σε στείλω στα Γρεβενά", κάνοντας αρχικά πως δεν καταλάβαινε και αρνούνταν πως έχει κινητό.
Ο Λάκης Γαβαλάς προσπαθεί να διατηρεί το στυλ του μέσα στη φυλακή. Τις Κυριακές πάει καλοντυμένος στην εκκλησία και είναι ευγενικός με όλους, ακόμη κι όταν δέχεται πειράγματα, όχι τόσο ευγενικά.
Ο Παύλος Ψωμιάδης της Ασπίς αφηγήθηκε σε συγκρατούμενό του μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν άλλο ένοικο των φυλακών Κορυδαλλού: τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Κάποτε, ο πρώην υπουργός δανείστηκε το σκάφος του Ψωμιάδη για να πάει βόλτα με μια φίλη του. Στο μπαρ του σκάφους υπήρχαν κρασιά που η αξία τους έφτανε και τις 5.000 ευρώ. Αλλά ο Άκης ήθελε κάτι πιο ακριβό. Τηλεφώνησε λοιπόν στον πρόεδρο της Ασπίς και του είπε: "Άσε τα κρασιά των 5.000 ευρώ, εγώ θέλω κρασί που να κοστίζει 20.000 ευρώ".