Πρωτοστάτησαν οι πακιστανοί στο συνέδριο του ΠΑκιστανικού ΣΟσιαληστικού Κινήματος


Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση ότι βρέθηκαν 100.000 Έλληνες να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του PASOK! Δεν άργησε βέβαια να έρθει και η εξήγηση για τον αυξημένο ομολογουμένως αριθμό, ύστερα από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το κόμμα της μίζας και της αρπαχτής. ...



Βροχή λοιπόν οι καταγγελίες, για μαζική συμμετοχή ξένων, κατά πάσα πιθανότητα λαθρομεταναστών, που σε μερικές περιπτώσεις δεν γνώριζαν ούτε μια ελληνική λέξη. Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά όλες οι αποχρώσεις του μαύρου (μπαγκλαντεσιανοί, σομαλοί, πακιστανοί και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις) έσωσαν το αμαρτωλό PASOK και τον αρχηγό του από μεγάλο ρεζίλεμα. Και δεν είναι πρώτη φορά που με την ψήφο των αλλοδαπών, αλλοιώνεται  η λαϊκή βούληση από ένα πολιτικό κατεστημένο, που για να παραμείνει γαντζωμένο στην εξουσία, το 2000 καθώς και το 2009 έφερνε καραβιές αλλοδαπών που τελικά αποφάσισαν και σφράγισαν την μοίρα του Ελληνικού λαού.
Η μόνη λύση για το άρρωστο και διεφθαρμένο σύστημα είναι μία: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος, ώστε η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά  στους Έλληνες!