Αναρχικοί προκαλούν επεισόδια σε όλη τη χώρα


Πολλαπλές επιθέσεις και ληστείες από αναρχικούς προκλήθηκαν χθες με σοβαρά επεισόδια σε όλη την επικράτεια.
Για ακόμη μια φορά η αστυνομία φάνηκε ανήμπορη μπροστά στη δράση των παρακρατικών οργανώσεων.
Ενδεικτικά, σημειώθηκε επίθεση σε έναν άνδρα και μια γυναίκα φωτορεπόρτερ στα Εξάρχεια, κατά των οποίων οι παρακρατικοί επιτέθηκαν αλλά και λήστεψαν. Συγκεκριμένα, η γυναίκα τραυματίστηκε και προσπαθώντας να ξεφύγει από τον κλοιό των αναρχικών αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την φωτογραφική μηχανή της....




Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που συνέβη λόγω της δράσης των γνωστών μπαχαλάκηδων για να «τιμήσουν» τον Γρηγορόπουλο. Στην Πάτρα οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων και πέταξαν πέτρες εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ κοντά στην αστυνομική διεύθυνση. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και φυσικά οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν στα γνωστά τους άσυλα σε κτίριο πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου. Στο Βόλο σημειώθηκαν επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, ενώ υπό κατάληψη βρέθηκε και ο θόλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Νύχτα έντασης έζησε και η Ρόδος, καθώς οι αναρχικοί έβαλαν φωτιές στην είσοδο του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων και εκσφενδόνισαν πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Τέλος, τα "τάγματα εφόδου" των αναρχικών κυριολεκτικά μπορούν να προκαλέσουν το χάος, ενώ η αστυνομία υπακούοντας πάντα τις εντολές της κυβέρνησης αδυνατεί να επιβάλει την τάξη αλλά και να καταλύσει το «άβατο» που αποτελούν τα Πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα για τους αναρχικούς.