Τις φαντασιώσεις Τατσόπουλου εκμεταλλεύονται οι αλβανοί

Τις φαντασιώσεις Τατσόπουλου εκμεταλλεύονται οι αλβανοί
Την ώρα που ο ανθελληνισμός στην Αλβανία χτυπάει κόκκινο και οι πρόσφατες δηλώσεις του Σαλί Μπερίσα για «Μεγάλη Αλβανία» μέχρι την Πρέβεζα προκάλεσαν εντύπωση για το θράσος τους, έρχεται η προβολή της προσβλητικής σειράς «1821» του ΣΚΑΙ να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Η εν λόγω σειρά προβλήθηκε από την καλωδιακή τηλεόραση των τιράνων, και τα όσα ψέματα και αίσχη έχουν ειπωθεί ενισχύουν τις φαντασιώσεις των αλβανών. Φυσικά μεγάλος σύμμαχος τους είναι το προδοτικό ΣΚΑΙ αλλά και ο δημιουργός αυτού του εκτρώματος Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς αλλοιώνει σε απελπιστικό βαθμό την Ελληνική Ιστορία. ...




Ενώ το ΥΠΕΞ – «ωραία κοιμωμένη» - δεν λαμβάνει καμία θέση, τα αλβανικά φόρουμ συνεχίζουν να ξεσαλώνουν με εριστικότατα σχόλια χαρακτηρίζοντας το «ντοκιμαντέρ»:  «ενδιαφέρον» και σημειώνοντας με νόημα: «Έλληνες ιστορικοί αποδέχονται το γεγονός ότι οι πλέον εξέχοντες ηγέτες της Ελλάδας εν έτει 1800 ήσαν Αλβανοί».
Το θράσος και οι αθλιότητες συνεχίζονται με το δημοσίευμα του αλβανικού πρακτορείου ειδήσεων ΙΝΑ για τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί στην Ελλάδα κατά την προβολή της σειράς και αναφέρει προκλητικά: «Το ντοκιμαντέρ αυτό το λογοκρίνει η Ελληνική Εκκλησία επειδή υπάρχουν στοιχεία που δεν πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός. Οι Έλληνες δεν έχουν σχέση με την αρχαία Ελλάδα, αλλά οι περισσότεροι είναι Αρβανίτες - Αλβανοί που με τη βία εξελληνίστηκαν». 
 Η ανοχή σε ψευδείς ισχυρισμούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο!