Πουλάνε την Ελλάδα στους Τούρκους - Ερντογάν: «Βουλιάξατε και ξεπουλάτε»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Ερντογάν ότι η «η Ελλάδα βουλιάζει και πουλάει τα νησιά της», οι οποίες ήταν αν μη τι άλλο τρομερά προσβλητικές για την Χώρα μας. Σε αυτές τις δηλώσεις έσπευσε να απαντήσει ο ΥΠΕΞ, Δ. Αβραμόπουλος, σε ύφος που όπως χαρακτηρίστηκε από τα ελλαδικά και από τα τουρκικά ΜΜΕ αιχμηρό. Όμως ποια είναι η πικρή αλήθεια που εντέχνως δεν παρουσιάζουν τα εγχώρια ΜΜΕ; ...
 



Η αλήθεια είναι ότι και ο Ερντογάν είπε κάτι που όλοι γνωρίζουν πως συμβαίνει και ο Αβραμόπουλος «πέταξε μια φωτοβολίδα» προκειμένου να την παίξουν τα εγχώρια ΜΜΕ, ώστε να υποστυλωθεί η καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση. Διαβάσαμε, άλλωστε, προ καιρού την παραχώρηση του τουριστικού λιμένα της Μυτιλήνης σε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει τούρκικη εταιρία. Το ίδιο διαβάσαμε και προ ημερών για την παραχώρηση της Μαρίνας του Φλοίσβου στην τουρκική εταιρία Dogus. Αυτά τα δύο παραδείγματα, έτσι καθαρά ενδεικτικά, γιατί αν αρχίσει κάποιος να μετράει τις «επενδύσεις» στις οποίες προχωράει η Άγκυρα μέσω της Ziraat στην Θράκη, αλλά και αλλού, πραγματικά η λίστα δεν θα έχει τελειωμό.
Είναι αληθές, δυστυχώς, οπότε αυτό που λέει ο Ερντογάν. Όντως η μνημονιακή συγκυβέρνηση ξεπουλάει τα νησιά μας και τα λιμάνια μας. Αυτό που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ τολμάει να λεονταρίζει κιόλας για τις κάμερες, όταν είναι ευρέως αποδεκτό ότι τα πάντα προσφέρονται για ξεπούλημα από την τριμερή συμμορία της εγχώριας τρόικας. Δεν έχει περάσει, άλλωστε, και πολύς καιρός από τότε που ο Ερντογάν έκανε «αρχηγική» εμφάνιση στην Αθήνα, συνοδευόμενος από εκατό τούρκους επιχειρηματίες.
Μονόδρομος, συνεπώς, η αποδόμηση της συγκυβέρνησης και των συνεργατών της, για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.