Λογοκρίνει βιβλία το σταλινικό ΑΚΕΛ στην Κύπρο

Σταλινικών μεθόδων συνέχεια, από το μπολσεβίκικο καθεστώς Χριστόφια, στην Κύπρο. Μετά από μια σειρά μέτρων που αποφάσισε το σοβιετικό καθεστώς, με στόχο την απελληνοποίηση της μαρτυρικής νήσου, έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητος στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι οι μπολσεβίκοι του ΑΚΕΛ, εφαρμόζουν στυγνή τρομοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των Κυπρίων αδελφών μας. Συμφώνως προς αυτά, ο υπουργός Αμύνης του Καθεστώτος Χριστόφια, Κώστας Παπακώστας, επέβαλε λογοκρισία και απαγόρευση βιβλίων στην Εθνική Φρουρά! ...
 


Για να επιβάλλει την λογοκρισία, ο υπουργός Αμύνης συγκρότησε ειδική επιτροπή εντός του υπουργείου του, η οποία και θα αποφασίσει ποιά βιβλία ενδείκνυνται για τα στελέχη και τους στρατεύσιμους της Εθνικής Φρουράς. Στόχος της επιτροπής, να εξαλείψει κάθε αναφορά στην πολυπόθητη ένωση της νήσου μετά της Μητέρας Ελλάδος και η προώθηση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, που οραματίζεται το ΑΚΕΛ. Σημειώνεται ότι, η επιτροπή αναλαμβάνει καθήκοντα τα οποία μέχρι σήμερα ανήκαν στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς. Εν ολίγοις, το ΑΚΕΛ διορίζει τους κομματικούς κομισάριους, εντός του Στρατεύματος, με προφανείς σκοπιμότητες… Σε επιστολή του προς τον Αρχηγό του Γ.Ε.Ε.Φ. με ημερομηνία 20/01/2010, ο κύριος Παπακώστας ανακοινώνει τις προθέσεις του και τους λόγους που τον οδήγησαν στη σύσταση της εν λόγω επιτροπής.
Αφορμή για την σύσταση της επιτροπής λογοκρισίας, στάθηκαν κατά τον υπουργό του ΑΚΕΛ, δυο βιβλία τα οποία ευρίσκοντο στις βιβλιοθήκες της Εθνικής Φρουράς και για τα οποία –καθώς ο ίδιος ισχυρίστηκε- έγινε δέκτης πλήθους επικρίσεων. Τα δύο αυτά έργα είναι τα ‘’Αιματηρή αλήθεια- Bloody truth’’ και ‘’το δράμα κι η αγωνία ενός λαού’’. Τα βιβλία είχαν ήδη εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς και είχαν διανεμηθεί στις μονάδες της Εθνικής Φρουράς.
Ο υπουργός του ΑΚΕΛ, ‘’μελέτησε’’ τα δυο βιβλία και έκρινε πως το πνεύμα των έργων αντίκειται στην επίσημη πολιτική Χριστόφια και ΑΚΕΛ, καθότι ‘’επηρεάζει συνειδήσεις’’! Αφού αναφέρεται -για το θεαθήναι- στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, ο μπολσεβίκος υπουργός Άμυνας ισχυρίζεται πως έχει καθήκον να ‘’διαφυλάξει την Εθνική Φρουρά από προσπάθειες πολιτικοποίησής της’’. Επί της ουσίας βέβαια, δεν επιθυμεί την μη πολιτικοποίηση αλλά ακριβώς την απεθνικοποίηση του Στρατεύματος και την αντικατάστασή του από μια κομματικώς ελεγχόμενη Φρουρά, μια φρουρά έρμαιο στις διαθέσεις του σταλινικού ΑΚΕΛ…
Αυτή είναι η ‘’δημοκρατία’’ του ΑΚΕΛ στην Κύπρο μας, αυτή είναι η ‘’δημοκρατία’’ που οραματίζονται και για την Ελλάδα, τα ντόπια, ιδεολογικώς συγγενικά του ΑΚΕΛ κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Και τολμούν οι εχθροί του Ελληνισμού, να μέμφονται την Χρυσή Αυγή ως οπαδό της ανελευθερίας και του σκοταδισμού! Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, οποιαδήποτε σκέψη για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, απορρίπτεται ως άκρως επιζήμια για τα συμφέροντα του Κυπριακού Ελληνισμού. Στα χνάρια της ΕΟΚΑ, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, βροντοφωνάζει προς όλες τις κατευθύνσεις την ακλόνητη θέληση προς ένα και μοναδικό στόχο: την Ένωση!
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ – Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!