Τουρκαλβανοί κάνανε αφισοκόλληση στα Γιάννενα με στρατιωτικό τρόπο !

σ1: Επειγόντως ο σύντροφος Τσίπρας στην εξουσία (που έχει μαζί του και τον σύντροφο Γλέζο, που τίμησε τον Χότζα όπως κανένας άλλος Έλληνας)
σ2: Ο κος Σαμαράς ήξερε να ανοίξει τα σύνορα, για να δούμε τώρα, θα μπορέσει να τα κλείσει ξανά;
Tην προηγουμένη εβδομάδα τα μεσάνυχτα, ομάδα 2 ανδρών τοιχοκολλούσε αφίσες στο κέντρο των Ιωαννίνων..




οι τύποι που τοιχοκολλουσαν τις αφίσες κοιτώντας στο απέναντι   πεζοδρόμιο συναντήθηκαν με το βλέμμα  τους με μια άλλη ομάδα ( παρέα;) κάποιων άλλων τύπων.. όπου και ΧΑΙΡΕΤΉΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.
Αυτό έκανε εντύπωση σε κάποιον γνωστόν μου
και μετά απο λίγο γύριζε να δει το σόι αφίσες τοιχοκολλούσαν..  αριστεροί νόμιζε.. Όμως  οι αφίσες δεν ήταν αριστερών φρονημάτων, αλλά ΑΛΒΑΝΙΚΏΝ και διαφήμισαν μια αλβανική γιορτή για την Άρτα.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Από πότε τοιχοκολλούν μεσάνυχτα Αλβανοί αφίσες και χαιρετιούνται στρατιωτικά; είναι στρατιωτικοί με πολιτικά ρούχα; τι μπορεί να ήταν αυτοί οι τύποι τελικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Πάντως οι αφίσες ίσως να είχαν σχέση με τα 100 χρόνια της τουρκαλβανικής ΑΛΒΑΝΊΑΣ..

Επίσης μάθετε -ψάξτε δούλευε ή όχι ο νυν Αλβανός πρόξενος των Ιωαννίνων στις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα στο καπό του αυτοκίνητου του διαθέτει ωραία βιβλία για την μεγάλη Αλβανία;




iasonmpimpos.blogspot
taxalia.blogspot.com