"Κροκοδείλια" δάκρυα από το Μαξίμου για την αύξηση της ανεργίας


Μετά την ανακοίνωση των νέων αποτελεσμάτων για την αύξηση της ανεργίας στην Ευρωζώνη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα ο τραγελαφικός πρωθυπουργός μας δείχνει να ξαφνιάστηκε. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 25% του Ελληνικού πληθυσμού είναι άνεργο, ενώ η ανεργία στους νέους φτάνει το εξωφρενικό ποσοστό του 57%. ....




Με λίγα λόγια, στην Ελλάδα του σήμερα πάνω από το μισό του εργατικού δυναμικού είναι ανενεργό και στα πρόθυρα του κατώτερου ορίου της φτώχειας. Έτσι, η τραγική συγκυβέρνηση άρχισε «για τα μάτια του κόσμου» να ανησυχεί για το μέλλον της Ελλάδας, λέγοντας ότι με τη λήψη της νέας δόσης «τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» και «η Ελλάδα θα τα καταφέρει». Δεν μας εξήγησαν όμως, πώς ακριβώς θα επιτευχθεί αυτό, καθώς η νέα δόση θα δοθεί για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και ουσιαστικά δεν θα πάει «ούτε φράγκο» στην τσέπη του απλού Έλληνα. Εάν προσθέσουμε και την συνεχή εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, μια από τις κύριες αιτίες ανόδου της εγκληματικότητας αλλά και της μαύρης εργασίας, δυστυχώς στο μέλλον θα αντιμετωπίσουμε ποσοστά ακόμη πιο αυξημένα. 
Γι’ αυτό καλό θα ήταν ν’ αρχίσουν να σκέφτονται στο Μέγαρο Μαξίμου καίριες λύσεις (όπως η μείωση του μισθού των βουλευτών και η κατάργηση των κομματικών επιχορηγήσεων που έχει προτείνει η Χρυσή Αυγή) και όχι να κάνουν απλά ότι ανησυχούν, χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα».