Ούτε ταξί δεν γεμίζουν οι "αντιρατσιστές" !


Τρεις όλοι κι όλοι (ο κούκος δεν πήγε) στο αντιρατσιστικό... συλλαλητήριο στην Καλλιθέα
Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός πλήττεται βάναυσα από την εθνοκτόνα ασφυκτική οικονομική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, απόρροια της ...



λαθρομετανάστευσης, τα τσιράκια των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων συνεχίζουν ακάθεκτοι το κυνήγι μαγισσών ανακαλύπτοντας ανύπαρκτα περιστατικά επιθέσεων σε αλλοδαπούς από "μαυροντυμένους νέους" κι οργανώνουν την λαϊκή αντίσταση ενάντια στον "ρατσισμό και την  ξενοφοβία" με συλλαλητήρια.

Η απήχηση της προπαγάνδας τους είναι ξεκάθαρα μηδενική από την ελληνική κοινωνία κι αυτό μπορεί εύκολα κανείς να το διαγνώσει κι από το σημερινό "συλλαλητήριο" στην πλατεία Κύπρου της Καλλιθέας  με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε Αιγύπτιος μετανάστης. Τα σκυλιά όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες είναι περισσότερα από τους διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν ως επί το πλείστον αλλοδαποί. Αναρωτιόμαστε άραγε γιατί ο κ. Ευαγγελάτος και η... ενημερωτική ιστοσελίδα του δεν καλύπτει και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής που έχουν πολλαπλάσια συμμετοχή, αλλά ευαισθητοποιείται μόνο όταν δουν τρεις αντιρατσιστές και τον κούκο; Να σημειώσουμε πως η "έγκυρη" ειδησεογραφική ιστοσελίδα είχε κάνει λόγο χθες για... σοβαρό τραυματισμό του Αιγύπτιου και είσοδό του στο Τζάνειο και μετά από δυο ώρες ανέβασε βίντεο που εξιστορεί την επίθεση ο ίδιος, πάντα με το κλισέ "ήταν κάποιοι μαυροντυμένοι σε μηχανάκια...".