ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ: Άσκηση Ετοιμότητας Μεγάλης Κλίμακας με την επωνυμία Φίλιππος-Αλέξανδρος, στην Σήραγγα Κατερίνης

Aπό τις 22.00 αύριο μέχρι τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης κλειστή θα είναι η νέα Ε.Ο Αθηνών- Θεσσαλονίκη της Σήραγγας Κατερίνης και στους δυο κλάδους
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Κατερίνης για την «Άσκηση Ετοιμότητας Μεγάλης Κλίμακας με την επωνυμία Φίλιππος-Αλέξανδρος, στην Σήραγγα Κατερίνης».
Aπό τις 22.00 αύριο μέχρι τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης κλειστή θα είναι η νέα Ε.Ο Αθηνών- Θεσσαλονίκη της Σήραγγας Κατερίνης και στους δυο κλάδους προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα η εν λόγω Άσκηση.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:




Α) ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ:
Αποκλεισμός του Τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ από την έξοδο Κόμβο Κορινού έως τον Νότιο Κόμβο Κατερίνης, με την εκτροπή της κυκλοφορίας από τον Κόμβο Κορινού στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης και ακολούθως δυτική οδό Μουσών, κυκλικοί κόμβοι Δημοτικών οδών Αυγουστίνου και
Λ. Ιασωνίδη και μέσω της παράλληλης δυτικής βοηθητικής οδού είσοδος στην Εθνική Οδό προς Αθήνα από το Νότιο Κόμβο.

Β) ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Αποκλεισμός του Τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. από την έξοδο Νότιου Κόμβου Κατερίνης έως τον Βόρειο Ημικόμβο Κατερίνης με την εκτροπή της κυκλοφορίας από τον Νότιο Κόμβο και μέσω της παράλληλης δυτικής βοηθητικής οδού, κυκλικών κόμβων Δημοτικών οδών Λ. Ιασωνίδη και Αυγουστίνου και ακολούθως προέκταση Δημοτικής οδού Ν. Δίκα / οδό Σελευκιδών, είσοδος στην Εθνική Οδό προς Θεσσαλονίκη από το Βόρειο Ημικόμβο Κατερίνης.
II. Η παραχωρησιούχος εταιρεία ΄΄ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.΄΄ υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της Άσκησης να τοποθετεί και συντηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, όπως επίσης και την ακώλυτη εξυπηρέτηση των παρόδιων δραστηριοτήτων.
III. Μέτρα Τροχαίας ληφθούν από Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης & Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας κατά την κρίση Διοικητών Υπηρεσιών, αυτών.



 voria.gr