Παρέα μεθυσμένων νεαρών ξυλοκόπησε και λήστεψε περαστικούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Επίθεση από ομάδα μέθυσων νεαρών δέχτηκαν τα ξημερώματα δύο άτομα ηλικίας 27 και 28 ετών στη συμβολή των οδών Εγνατία και Συγγρού. Το περιστατικό συνέβη στις 6:30 τα ξημερώματα λίγα μέτρα από τα μπαρ της οδού Βαλαωρίτου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ...



thestival.gr ομάδα πέντε νεαρών, ηλικίας 19 έως 24 ετών, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ βρισκόταν για ώρα στη συμβολή των οδών Εγνατία και Συγγρού φωνάζοντας και παρενοχλώντας διάφορους περαστικούς.
Όταν πέρασαν από μπροστά τους τα δύο νεαρά άτομα, ένας από την παρέα κινήθηκε εναντίον τους χτυπώντας τους νεαρούς. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ολόκληρη η παρέα των μέθυσων νεαρών επιτέθηκε εναντίον τους χτυπώντας τους με μένος. Οι δράστες της επίθεσης άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των δύο θυμάτων καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου του. Λίγο πριν αποχωρήσουν από το σημείο του επέστρεψαν το κλειδί του αυτοκινήτου, κράτησαν όμως το κινητό τηλέφωνο. Οι νεαροί ξυλοφόρτωσαν και έναν οδηγό ταξί ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τα θύματα της επίθεσης.
Αμέσως μετά οι δράστες κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή. Τα θύματα τους ακολούθησαν ειδοποιώντας την αστυνομία. Άντρες της άμεσης δράσης του συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα. Στη διάρκεια της σύλληψης οι νεαροί αντιστάθηκαν.
Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της αντίστασης και της απείθειας. Εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.




thestival.gr