"Μπλόκο"της Χρυσής Αυγής σε κομμουνιστική συγκέντρωση στην Καλαμάτα !


Προχθές, σας είχαμε παρουσιάσει θέμα με τίτλο «Ένα παράδειγμα προς μίμηση – Να απαγορευθούν οι παράνομες συγκεντρώσεις των αναρχοκομμουνιστών». Τελικά, με πολιτική εντολή της μνημονιακής συγκυβέρνησης του Α. Σαμαρά, η αστυνομία επέτρεψε την παράνομη συγκέντρωση. ...

 Ο θόρυβος που έγινε σε τοπικό επίπεδο, ανάγκασε τα κόμματα της άκρας αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡCIA) να «υιοθετήσουν» δημόσια την ψευδεπίγραφη «Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας» και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση και πορεία, με επικεφαλής τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκο.
Μετά τη συγκέντρωση της «όλης» άκρας αριστεράς, ξεκίνησε πορεία, στην οποία συνεχώς ακουγόταν το τρομοκρατικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς». Το γεγονός αυτό, της ύβρης προς τους νεκρούς της Πηγάδας του Μελιγαλά, προκάλεσε την αντίδραση 50 μελών της Χρυσής Αυγής, που περιφρουρούσαν τον χώρο των γραφείων τους και αποφασίστηκε να γίνει «μπλόκο» στην πορεία απειλών και ύβρεων των κομμουνιστών.
Πράγματι, οι εθνικιστές βγήκαν στο δρόμο και σταμάτησαν την ασχημονούσα πορεία, απαντώντας στους νοσταλγούς των σφαγέων του Άρη Βελουχιώτη με εθνικιστικά συνθήματα. Κάτωχρος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (του κόμματος που έχει αποδεδειγμένα οργανώσει δεκάδες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα) «κατήγγειλε»… αντισυγκέντρωση από την Χρυσή Αυγή και αποχώρησε άπραγος.
Συμπέρασμα: Η κομμουνιστική τρομοκρατία 38 χρόνων έλαβε τέλος! Κι αυτό καλό είναι να το καταλάβουν και οι ίδιοι οι κομμουνιστές. Πάνε πλέον αυτά που ξέρανε…



ethnikismos.net