ΣΥΡΙΖΑ, από το γαϊτανάκι του εθνομηδενισμού στο ναυάγιο της εξουσίας


Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα συμπτώματα πολιτικής αποσταθεροποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δήθεν προαλειφόμενου πόλου κυβερνητικής εξουσίας. Η νεοκομμουνιστική εσωτερική αντιπολίτευση και τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα εθνομηδενισμού, όπως αυτά της αριστερίστριας βουλευτού και της αντιπροσωπείας της Νεολαίας στα Σκόπια, αποδεικνύουν περίτρανα στα μάτια και του πιο καλοπροαίρετου Έλληνα πολίτη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά ένα συμπίλημα εθνομηδενιστών και αρνησιπάτριδων.
Με βάση τα ανωτέρω χαρακτηριστικά συμπτώματα θα επιχειρήσουμε μια πολιτική ανάλυση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου.
Σύμφωνα με αυτήν, σε ορίζοντα τριετίας, ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα αξιωματική αντιπολίτευση και δήθεν διεκδικητής της εξουσίας, θα έχει πολιτικά ευτελισθεί, συρρικνωμένος στις διαστάσεις ενός ...



πολιτικού νάνου, καθεστωτικού δορυφόρου της σοσιαλδημοκρατίας, ενός “Αριστερού Μετώπου” τύπου Μελανσόν, με εκλογική επιρροή ανάλογη αυτής από την οποία ξεκίνησε η φούσκα του, δηλαδή έως 5%, παραμένοντας ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, εντός βουλής.
Αν αυτό τους παρηγορεί, τους βεβαιώνουμε, ότι οι σταλινικοί του ΚΚΕ θα έχουν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη, περιοριζόμενοι σε ελάχιστους εκτός βουλής ζηλωτές που με την αγιαστούρα του Μαρξ, θα ξεσκονίζουν τα αραχνιασμένα εικονίσματα του Λένιν και του Στάλιν.
Η πολιτική και κοινωνική νομοτέλεια που θα οδηγήσει στο ανωτέρω αποτέλεσμα είναι η ακόλουθη :
Α. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αμάλγαμα αφ’ ενός, ενός αρτηριοσκληρωτικού, συμπλεγματικού νεοκομμουνιστικού πυρήνα, τον οποίο η ανίατη ασθένεια της ιδεολογίας (κρατισμός, κοινωνικοποίηση μέσων παραγωγής, αρνησιπατρία, διεθνισμός, ταξική συνείδηση και λοιπές ιστορικές πλάνες) οδηγεί στην πεισματική άρνηση της πολιτικής πραγματικότητας και αφ’ ετέρου των κρατικοδίαιτων συντεχνιακών κοπαδιών των νεοαστών, που μετανάστευσαν από το ναυάγιο του ΠΑΣΟΚ προ της πολιτικής του καταβύθισης, αναμένοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να διασφαλίσει το κεκτημένο των προνομίων τους εις βάρος του λαϊκού σώματος. Μόλις τα στρώματα αυτά εθισμένα δεκαετίες τώρα στα προνόμια της κρατικοδίαιτης διαφθοράς αντιληφθούν την αδυναμία προάσπισης, λόγω νέων πολιτικών συνθηκών, των κεκτημένων τους, θα εγκαταλείψουν ταχύτατα τον ΣΥΡΙΖΑ, συνθλίβοντας στο αγελαίο πέρασμά τους, τον νεοκομμουνιστικό του πυρήνα.
Β. Οποτεδήποτε στην ιστορία της νεωτερικότητας το ιδεολόγημα της ταξικής συνείδησης, του διεθνισμού και της αρνησιπατρίας συγκρούσθηκε κατά μέτωπο με την εθνική συνείδηση και τον πατριωτισμό, σε κρίσιμες καμπές της ιστορικής ζωής των λαών, η ταξική συνείδηση και ο διεθνισμός ηττήθηκαν κατά κράτος. Το ίδιο θα συμβεί, συμβαίνει ήδη και σήμερα στην πατρίδα μας.
Η Χρυσή Αυγή εξυψώνει τον Έλληνα εργαζόμενο ή άνεργο σε Έλληνα πολίτη και τον διακρίνει ριζικά από τον μετανάστη. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εξισώνει, εξομοιώνει και ομογενοποιεί τον Έλληνα πολίτη με τον λαθρομετανάστη εισβολέα όπως λέγει και το σύνθημα: “Ντόπιοι και ξένοι εργάτες ενωμένοι”.
Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για κάτι απλό και αληθές και γι’ αυτό ακαταμάχητο : «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Πάνω από όλους μας, συνεκτικός δεσμός είναι η πατρίδα που έχει 4.000 χρόνια ιστορικού βίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέγει κάτι νόθο και ψευδές και γι’ αυτό ευτελισμένο. Λέει ότι η Ελλάδα ανήκει από κοινού στους Έλληνες, τους εισβολείς λαθρομετανάστες και οποιονδήποτε άλλον επήλυδα της παγκοσμιοποίησης. Σύμφωνα με αυτό το ιδεολόγημα, δεν ανήκουμε στην πατρίδα και τον λαό μαζί με τους ομοαίματους αδελφούς μας, αλλά στην “κοινωνική τάξη μας” μαζί με την ακοινώνητη, αναφομοίωτη και δυσεκρίζωτη μάζα των ξένων λαθρομεταναστών εισβολέων, επήλυδων και παριών. Αδελφός μας δεν είναι ο όμαιμος συνέλληνας, αλλά ο μπαγκλαντεσιανός κοινωνικός παρίας.    
Ανεξάρτητα συνεπώς από τα όποια συγκυριακά εκλογικά αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή απευθύνεται στο 98% του ελληνικού λαού που συντάσσεται με το ανωτέρω πολιτικό όραμα της, ενώ αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κομμουνιστές απευθύνονται στο 2% του λαϊκού σώματος, που ένεκα της ανίατης νόσου της ιδεολογίας, ασπάζονται το δικό τους όραμα. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται ιδεολογικά άκρως αντίθετα προς το ρεύμα της ιστορίας. Ποίαν άλλη χρείαν έχομεν αποδείξεως ότι η πολιτική του άλωση είναι προδιαγεγραμμένη; 
Γ. Μόλις οι νεοαστικές στοιβάδες αισθανθούν την αδυναμία του πολιτικού καταφυγίου τους  να προασπίσει τα συντεχνιακά τους προνόμια, θα επιστρέψουν και αυτές από την “ταξική”, συντεχνιακή τους συνείδηση που πρόδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην μοναδική ρίζα κοινωνικής καταβολής και συγκρότησης που απομένει, τον πατριωτισμό. Έτσι θα στρέψουν τα πολιτικά πυρά τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, συντασσόμενοι με το υπόλοιπο λαϊκό σώμα που αναζητά στην απτή ιστορική πραγματικότητα της πατρίδας και όχι σε ιδεολογήματα το συλλογικό του πεπρωμένο και φρόνημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταμορφωθεί στον αποδιοπομπαίο τράγο της τραγωδίας τους : Από το “ωσαννά”, στο ”σταύρωσον αυτόν”. Το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ πιο ηχηρό και οδυνηρό από εκείνο του ΠΑΣΟΚ.
Δ. Η Χρυσή Αυγή είναι κίνημα, δηλαδή λαϊκός οργανισμός της πολιτείας και όχι κόμμα, δηλαδή  διαμεσολαβητικός μηχανισμός της εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή είναι στους δρόμους, δηλαδή στον λαό, εκεί ακριβώς που από πολλού χρόνου έχει πάψει να βρίσκεται (μάλλον δεν βρέθηκε ποτέ…) η αριστερά. Γιατί; Διότι η δράση της Χρυσής Αυγής δεν διαμεσολαβείται από κανένα κομματικό, συντεχνιακό ή συνδικαλιστικό σωλήνα. Για να κερδίσεις ό, τι δικαιούσαι, δεν χρειάζεται να είσαι μέλος κανενός κόμματος ή συνδικάτου, αρκεί που είσαι Έλληνας πολίτης. Αυτό είναι το επαναστατικό, ανυπέρβλητο μήνυμα του λαϊκού πατριωτισμού της Χρυσής Αυγής, που στην πολιτική και κοινωνική κονίστρα εξουδετερώνει κάθε νοσηρό ιδεολόγημα και φαντασιοσκοπία της αριστεράς και των κομμουνιστών. Άρκεσαν δύο χρόνια κοινωφελούς δράσης της Χρυσής Αυγής για να απωλέσει η αριστερά το ήμισυ και πλέον των λαϊκών και κοινωνικών της ερεισμάτων. Σε άλλα δύο χρόνια, η αριστερά και οι κομμουνιστές θα έχουν στερηθεί και του έσχατου λαϊκού και κοινωνικού τους ερείσματος και θα τους απομείνει ως εκλογική πελατεία μόνον η άρχουσα τάξη του στρατού κατοχής των συνδικαλιστών, δηλαδή των δια βίου άεργων κηφήνων, που είναι σήμερα οι δυνάστες του λαϊκού σώματος.
Να λοιπόν γιατί σε τρία χρόνια η αριστερά και οι κομμουνιστές, που έχουν από πολλές δεκαετίες, ίσως από την εποχή του συμμοριτπολέμου και του ΕΑΜ, απολέσει οριστικά τα κινηματικά τους χαρακτηριστικά και την άμεση προσπέλαση στο λαϊκό σώμα θα έχουν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Η Χρυσή Αυγή είναι το κίνημα που σήμερα οικοδομεί αυτό που αποτελεί το όραμα κάθε Έλληνα: Τον Λαϊκό Εθνικισμό!
Μετά την τέλεση του πολιτικού μνημόσυνου του κομματικού ινδάλματος της ροζ Αριστεράς, ας επιστρέψουμε στον προβληματισμό, τις αγωνίες αλλά και τις εμμονές της, ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή είναι “κίνδυνος θάνατος για την κοινωνία”. Πράγματι, η Χρυσή Αυγή είναι κίνδυνος θάνατος, αλλά όχι για την κοινωνία και τον λαό μα για τους δυνάστες τους, τις κρατικοδίαιτες, παρασιτικές και διεφθαρμένες αριστερές ορδές των συνδικαλιστικών συντεχνιών, που αποτελούν την σπονδυλική στήλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κινηματικός  χαρακτήρας του πολιτικού και κοινωνικού ακτιβισμού της, βρίσκεται σε αντίθεση με την στρουθουκαμηλική ανεπάρκεια της αριστεράς που αδυνατεί να αναλύσει και να ερμηνεύσει το πολιτικό φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Μόνο που πια τώρα είναι πολύ αργά. Διότι η αριστερά, καθεστωτική, νεοκομμουνιστική και σταλινική δεν διαθέτει καν τα εργαλεία πολιτικής ανάλυσης που απαιτούνται, αφού παραμένει εγκλωβισμένη στις ερμηνείες και τα στερεότυπα που οδήγησαν στην ήττα της. Τις γελοίες και υστερικές κραυγές του τύπου  “σκοτώνει, σφάζει, δέρνει” δεν τις σχολιάζουμε. Εντάσσονται στο σύνδρομο που φέρει το όνομα ”οι ναζί δολοφόνοι με το πριόνι”, που είναι το απωθημένο κάθε εξορκιστή της Χρυσής Αυγής. Οι εξορκιστές όμως μας γιγαντώνουν και μας διασκεδάζουν σαν τους σαλτιμπάγκους. Ικανούς ερμηνευτές αναζητούμε, για να τους τοποθετήσουμε απέναντί μας.
Υπάρχει και ένα άλλο παραμύθι που η ροζ αριστερά καλλιεργεί δίκην ευσεβούς, αλλά ανεκπλήρωτου πόθου. Το παραμύθι αυτό συμπυκνώνεται σε εκφράσεις του τύπου: “Παρά το μπούγιο που εμφανίζει, η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιζόταν από προσώπου γης εάν ερχόταν αντιμέτωπη με την οργανωμένη Αριστερά”. Η αλήθεια είναι, ότι αυτή που προς ώρας εξαφανίζεται από προσώπου γης όταν η Χρυσή Αυγή παρελαύνει είναι η οργανωμένη Αριστερά από άκρου εις άκρον, της καθεστωτικής συντεχνίας και συμπαιγνίας των ΚΝΑΤ και ΠΑΜΕ συμπεριλαμβανομένων. Άντε λοιπόν παλικαράδες, τι περιμένετε; Βγείτε να αναμετρηθείτε μαζί μας όσο προλαβαίνετε τώρα, γιατί σε μια τριετία δεν θα υπάρχετε.
Σε ένα μήνα και κάτι η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει την επέτειο των Πεσόντων των Ιμίων. Φέτος, δεκάδες χιλιάδες Χρυσαυγίτες, κρατώντας λάβαρα, σημαίες και πυρσούς θα παρελάσουν τραγουδώντας τον ύμνο τους στους δρόμους της Αθήνας. Φέτος, ο ουρανός της Αττικής γης, καταυγασμένος από το φως των πυρσών, θα σειστεί από την μυριόστομη ιερή κραυγή: “ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!”.
Η τρομερή ιαχή των Ελλήνων θα σαρώσει από άκρου εις άκρο της πατρίδας τις πανούκλες του καπιταλισμού και του μπολσεβικισμού.