Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: Η αύξηση του ορίου ηλικίας οδηγεί σε εξόντωση τον αγροτικό πληθυσμό - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στην επίκαιρη ερώτηση του μίλησε για την άνοδο της φορολογίας αλλά και για την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης των αγροτών κατά δύο χρόνια.
Με λίγα λόγια, το όριο ηλικίας για τους αγρότες από την 1/1/2013 θα φτάσει τα 67 έτη. ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>>






Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι αγρότες πλήττονται ανεπανόρθωτα και οι εν λόγω αποφάσεις είναι δραματικές για τους Έλληνες αγρότες, μια κατηγορία κομβική για την ανάπτυξη και την οικονομία της χώρας Οι αγρότες πραγματοποιούν καθημερινά μια επίπονη δραστηριότητα που απαιτεί ψυχικά αλλά και σωματικά αποθέματα, καθώς δουλεύουν υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Κάθε αύξηση του ορίου ηλικίας οδηγεί σε εξόντωση του αγροτικού πληθυσμού. Οι αγρότες ήδη έχουν πληγεί από την μείωση των συντάξεων, την συρρίκνωση του εισοδήματος τους αλλά και από την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα καθημερινά τους προβλήματα.  
Τέλος, επεσήμανε ότι η Ελλάδα παλαιότερα έκανε εξαγωγές, ενώ πλέον τα Ελληνικά προϊόντα καταλήγουν στις χωματερές. Χωρίς κανένα κίνητρο η μνημονιακή κυβέρνηση ουσιαστικά διαλύει την αγροτική παραγωγή υπακούοντας στις εντολές των ξένων τοκογλύφων.