Συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου και του δικηγόρου Θανάση Χατζηβασιλείου


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσαν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος (βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης) και Θανάσης Χατζηβασιλείου (εκπρόσωπος Νομικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) στο ΕΓΝΑΤΙΑ TV και στον δημοσιογράφο Πάνο Μπουλιώνη.
Άξιο προσοχής είναι -σε αντίθεση με τις συνηθισμένες συνεντεύξεις- οι μη στημένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά και οι απαντήσεις των δύο Συναγωνιστών σε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Ανάμεσα σε άλλα, απαντούν στις κατηγορίες-συκοφαντίες για "συμμορία", "ναζί", "βιαιοπραγίες", για τις δράσεις "μόνο για Έλληνες", μέχρι στο να τεθούν "εκτός νόμου". ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ (προηγείται σύντομο δελτίο ειδήσεων και η συνέντευξη ξεκινάει από το 4ο λεπτό)>>>




Οι Συναγωνιστές όχι μόνον απάντησαν με σθένος στις παραπάνω συκοφαντίες αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, αποκαλύπτοντας τον ύποπτο ρόλο όλων των άλλων κομμάτων παρουσιάζοντας παράλληλα τις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου εντός και εκτός Βουλής, με δεκάδες παραδείγματα, καθώς και την μαζική αποδοχή του από τον απλό λαό.
Ενδιαφέρουσα ήταν και η "παρατήρηση" του δημοσιογράφου για την αμφίεση του βουλευτή που δεν εμφανίστηκε -όπως συνηθίζουν άλλοι πολιτικοί- με κουστούμι και γραβάτα (δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 32:41).



"Μικρομεσαίος Πατριώτης"