Υποχρεωτική στράτευση γυναικών στη Ρωσία... στην Ελλάδα μας έφαγε η "ισότητα"


Νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο, οι γυναίκες της Ρωσίας θα κληθούν να υπηρετήσουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας τους, προετοιμάζουν βουλευτές του κόμματος ʽʼΔίκαιη Ρωσίαʼʼ ακολουθώντας μάλιστα τα πρότυπα του Ισραήλ.
Η λειψανδρία του Ρωσικού Στρατού είναι οι λόγοι που επικαλούνται και μάλιστα σε μια χώρα που αριθμεί πάνω από εκατό σαράντα εκατομμύρια πληθυσμό.
Στην Ελλάδα είναι γνωστό σε τι τραγικό σημείο έχουν φτάσει οι επανδρώσεις στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων με τις συνεχείς και αδικαιολόγητες μειώσεις της θητείας, που είναι πέρα από κάθε λογική σε μια χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα. ...
 


Ακόμη και τώρα που είναι επιτακτική η ανάγκη για αύξηση της θητείας, η πολιτική ηγεσία περί άλλων τυρβάζει διαρρέοντας σενάρια για πλήρη κατάργησή της, σύμφωνα με τις προτροπές των αφεντικών τους, που δεν είναι άλλο από την τρόικα. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης - που στα λόγια φαίνεται υπερπατριώτης και μάλιστα πρόσφατα τον είδαμε να φοράει και τζόκεϊ με διπλές δάφνες παριστάνοντας μάλλον κάποιον παιδικό του ήρωα - το αρνείται για ψυχολογικούς λόγους όπως λέει .
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η καθολική στράτευση ανδρών και γυναικών με εξαίρεση τις μητέρες και για διάστημα 14 μηνών